Gyokeres Eze Martinelli karşılığında V. Osimhen'le vedalaşacağımızı Arsenal klübüne bildirelim.
Salihim 3 ü bir arada harika olur, iğnesiz dipçik gibi olursunUlen daha demin osimhenin muadili yok diyordun noldu
Osimhen giderse auramız büsbütün kaybolur, aynı transfer döneminde hem icardi hem osimhen büyük yara alırız
Haaland bile gelse o iş yaş

Hepsini çarçur ederiz o paranın aptal aptal adamlarla.uyanık arsenal dolandırmaya calışıyor umarım kandırmazlar bunları osimhen istiyorlarsa 150m cash verecekler
işte antlaşma diye buna derimGyökeres+Martinelli+Nwaneri+50 milyon euroya kabul ederim
Son günlerde Bakambu ya kalırız aman diyim GökhanımBırak 3ünü gyökeres +Martinelli bile vermezler muhtemelen tahmini teklif Martinelli + Nhawenri olur

Satilan kimse yok ayrica Milan'in kotu oyuncuları alip ne yapmayi dusundun anlamadim.oyuncu satisindan haberiniz yok?
sara zayıflamıştakım hazır
![]()
evet, daha önceden de yazdım
Tam geçen ay yazdığım gibi Dursun Özbek 2 Eylül günü osimhen 'i satar.
Hamburg da kiralik baya iyiydi almak istiyorlarevet, daha önceden de yazdım
çoook şey beklememek lazım ama gelse 2-3 maçta 1 asist yapar. tahminim ligi 5-6 gol 10-11 asist ile bitirir.
Gyokeres Eze Martinelli karşılığında V. Osimhen'le vedalaşacağımızı Arsenal klübüne bildirelim.
antlaşma mıişte antlaşma diye buna derim