Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İman fotolarında göremedim Frankyi

Ulan Paşa kadar fener altyapısı bir takım yok. Adamlar Fener’e eşantiyon çakılan çöpü araştırmadan kiralamayı kabul etmişler, adam sakat diye iptal olmuş

İbrahim Seten: “Ekstra bilgi vereyim, ben de “Nelsson neden 500 bin €’ya gitti?” diye merak ediyordum. İş sandığımdan daha acayipmiş, Okan Hoca’yla bütün ipleri atmışlar. Kenarda Okan Hoca “Isın” diyormuş, “Isınmadan önce çişim geldi tuvalete gitmem lazım” diyormuş. Okan Hoca’yı çıldırtmak için her şeyi yapıyor, hoca da 88’de, 89’da boşuna almıyormuş.”

Yunus'u göremedim idmanda. İyileşti diye dizi sargılı 2 gün antrenman yaptırıp mr'a soktuk açıklama falan da olmadı.

GjhPiC7XUAAyJ10

İbrahim Seten: “Ekstra bilgi vereyim, ben de “Nelsson neden 500 bin €’ya gitti?” diye merak ediyordum. İş sandığımdan daha acayipmiş, Okan Hoca’yla bütün ipleri atmışlar. Kenarda Okan Hoca “Isın” diyormuş, “Isınmadan önce çişim geldi tuvalete gitmem lazım” diyormuş. Okan Hoca’yı çıldırtmak için her şeyi yapıyor, hoca da 88’de, 89’da boşuna almıyormuş.”
Nelsson'un gitmek istediği 2 sezondur biliniyor da bu habere asla inanmam. Nelsson bunu yapacak karakterde topçu değil.

TRT Yıldız kanalında Karşıyaka Galatasaray maçı var, Basketbol Türkiye Kupası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt