Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O yerlere laikiyla işlerini yapan kişileri koymsdığın sürece, a takıma 100m harcayıp o çocuklara 3m yatırım yapmadığın sürece yüzlerce çocuktan 1 2 tanesi bireysel mental sağlığını koruyup çıkıyor işte. bu çocukların kendi kendine yetişmesini istiyoruz bana kalırsa. Yoksa ihtimal dahilinde değil yıllarca tek oyuncunun çıkmamasının. Bu kadar kısıtlı olmamalı bu çocukların yetenekleri
Doğru dedin, planlı gelişim süreci yürütmekten ziyade şansa bala yetenek keşfi yapılıyor. Daha doğrusu yeteneği buldum desen bile şans gelmiyor, geldiğinde de bir iki atış hakkın var yoksa geldiğin yere geri dönüyorsun.

Doğru dedin, planlı gelişim süreci yürütmekten ziyade şansa bala yetenek keşfi yapılıyor. Daha doğrusu yeteneği buldum desen bile şans gelmiyor, geldiğinde de bir iki atış hakkın var yoksa geldiğin yere geri dönüyorsun.
80 lerde değiliz artık. Raporlar var analizler var bir çocuğun nası yetişmesi gerekiyorsa o şekilde geliştirebileceğin şekillendirebileceğin tüm teknolojik datalar önünde. Gerisi psikolojisini koruyup sağlıklı bir birey yetiştirmek olur. Bunlar çok maliyet değil. Yeter ki tek hocaya 50 tane topçu emanet edilmesin.

geniş kadroluktan 11 kuramadım bay falan hep dışarda kaldı

SamiyenHaber son 3 yılda Erden sonrası en sevdiğim Galatasaray figürü oldu net.

Geçen yıllar gerektiği zamanda yaptığı transfer dışı haberleri, takipçiliği çok çok değerli. Hele bu sene Erden gitmesine rağmen, yaptığı katkı, hak edene hak ettiğini vermesi her şeyi ile muazzam.

Transfer yarın yanılır vs umurumda değil. Benim için ismi gibi efsanedir şu 3 sezonda yaptıkları ile.
Erdenin kurduğu bir ekip zaten o hesabı yöneten öyle liseli ergen filan değil, prof.ekip yönetiyor demişlerdi
Sosyal medyadaki 1 numaralı gücümüz bence iste o yüzden erden gibi vizyoner yöneticiler lazım bu kulube

Yaw adami sirf ihtiyac olan pozisyonlari aksam pazarinda yarisini daha once duymadigimiz isimlerle doldurdu diye goklere cikarmayin pliiz... daha uc gun once senin o biyiklarini diye kufrediyordyunuz. Ne arastirma var ne planlama. InsaAllah tutarlar o ayri.

Ekli dosyalar

• IMG_5028.webp
    IMG_5028.webp
    111,7 KB · Görüntüleme: 8
Galatasaray en iyi transfer dönemi transfer

1. Temmuz-Eylül 2022
2. Ocak-Şubat 2013
3. Temmuz-Eylül 2017

NET

Ara transfer döneminde çok transfer yapmak malesef iyi gelmiyor geçen sene fener o şekil dağıldı. Biz hızlıca adapte edebiliriz umarım
11 e fazla yapmadık, ihtiyaç doğrultusunda yedek daha çok alındı; dolayısıyla da iskelet bozulmadı;
Muslera
Davinson Abdülkerim
Barış Sara torreira yunus
Mertens
Osi
Eklenecek olan: Morata franky

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt