- 16 Haziran 2010
- 208.737
- 162.428
- 6.838
Boyle devam derim.Seni bu dönemde fazla kizdirmadigimi düşünüyorum
Bu konu hakkında düşüncelerin nedir
Saclarim yoksa boyle olacak;
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boyle devam derim.Seni bu dönemde fazla kizdirmadigimi düşünüyorum
Bu konu hakkında düşüncelerin nedir
Batshuayi, Nelsson ve Ziyech gibi 3 oyuncuyu gönderip 6 oyuncu aldik.
Bu kadro zaten yaz döneminde eksik ve alternatifsiz birakilan bir kadroydu. Asgari ne kadar transfer gerekiyorsa o kadar yapildi.
Bir oyuncu cezali oldugu zaman 3 oyuncunun yeri falan degisiyordu sacma sapan sekilde.
Kendi mevkisinde bile ne verdigi belli olmayan oyunculari kaydirip duruyorduk.
Besiktas'a karsi 5 gol yiyip Süper Kupa'yi kaybetmesek bunlar o yaz dönemi yapilan hamleleri bile yapmayacakti belki de.
2 sene üst üste Kaan ve Berkan bekleriyle Avrupa'da rezil olduk.
Yeniden ayni seyleleri yasamamak icin artik is bitirecek adamlar olmali.
oynadıgı tum maclarda takıma darbe vurduUlan adam her bölgede oynadı kaç maça etkisi olmuştur. Müthiş işler yapmamıştır belki ama kurtarmıştır oynadığı bölgeyi. Keşke Kaan gibi bi iki topçu daha olsa.
Bodrum deplasmanında atan arka adelesini tutarak Gökdeniz in şutunu engellemeye gidiyordu. Yeni giren ziyech yanında yürürken. O topa yetişemedi belki top da son dakkalarda direkten döndü ama emeği yeter. Sonra 3 hafta falan sakat kaldı zaten.
Zaha da delikanlı adammış.Transfer döneminin net olayı Batshuayi'nin yüklü maaşını bırakıp 3 m euro bonservisle Frankfurt'a gitmesi oldu 2.5 sene daha garanti parası varken karakterli adammış inatçı bir tip olsa tonla sorun yaşatırdı.
Benim notumMorata: 8.5
Ahmet: 8.5
Frankowski: 9
Lemina: 8
Cuesta: 6
Eren: 7
Eboue dönemi rakip tanımaksızın her maçı kazanabilecek bir kadroydu. O zamanı hep daha iyi hatırlıyorum neden bilmiyorumewt zor 1 sual soralım. bizdeki primeları baz alarak(süresi önemli değil) mariano mu eboue mi daha iyiydi
balık yağını ihmal etmeyelim üstat.
ewt zor 1 sual soralım. bizdeki primeları baz alarak(süresi önemli değil) mariano mu eboue mi daha iyiydi
o sezonki reklamlar harika ötesi yawmanyak ötesi reklamdı durduk yere izleyip duruyordum sezon içerisinde
Nasil@Alper Altun nöbetin kapanışını ben yapayım mi çok komik olacak