Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 83.378
- 95.709
- 5.263
Nöbet bitince forumda özcimbomlular olarak sadece biz kalacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok istememfrenkie güzel olmaz mı heis
Inter'den sözleşmeyi kaptıdumfries hariç
çok sempatik çocuk Ekli dosyayı görüntüle 279648
takımın geri kalanı iyi olacaksa ben ortalama bir kaleciye de okeyimAlabilecegimiz en iyi kaleciyi almaliyiz. Kalecinin 10 yili rahat cikarabilmesi lazim.
Yillarca kaleci alip satacak halimiz yok. Bir takimin kalecisi tartismasiz olmali
Muzmin sakat o da.frenkie güzel olmaz mı heis
Bu sayıyı değerlendirmeliyiz her manada
Livakovic'in özgüveni yok denecek kadar az, öyle bir kaleci bizde asla olmaz reis...takımın geri kalanı iyi olacaksa ben ortalama bir kaleciye de okeyim
livakovic gibi misal(onun kadar maliyetli olmasın tabi)
Frankfurt tan adam alınmaz pis sokuyor bu heriflerbu çoçuk hem atletik hem de ince bilekli bir modern10du
yazın düşünülebilir bence mertens yerine
son durumu ne bilmiyorum frankfurt evertona kiralamış
![]()
Jesper Lindstrøm - Oyuncu profili 25/26
Jesper Lindstrøm, 26, Danimarka ➤ VfL Wolfsburg, 2025'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 29 Şub 2000, Taastrup, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
Bu transfer dönemini kolpa uçuş haberleriyle manipüle etmediğin için teşekkür ederiz ağabey.Hadi son mesajları atalım. KAPATIYORUZ !
Takip etmiyorum, muhtemelen galatasaraylılar favlamış dikkatimi çektiyav şu odatv gs düşmanı nıye takip ediyorsunuz
yanlış bakmışım napoli kiralamış evertonaFrankfurt tan adam alınmaz pis sokuyor bu herifler
Heeee aynen gelsin de 1 ay sonra kuzeyli diye yerden yere vur. Biraz duruşunuz olsun.bu çoçuk hem atletik hem de ince bilekli bir modern10du
yazın düşünülebilir bence mertens yerine
son durumu ne bilmiyorum frankfurt evertona kiralamış
![]()
Jesper Lindstrøm - Oyuncu profili 25/26
Jesper Lindstrøm, 26, Danimarka ➤ VfL Wolfsburg, 2025'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 29 Şub 2000, Taastrup, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
postür takıntısı olan yazmasınHeeee aynen gelsin de 1 ay sonra kuzeyli diye yerden yere vur. Biraz duruşunuz olsun.
Ben bakmadım çünkü biliyorum bunlar adamın iliğini kemiğini sömürürler baba uzak durmak lazımyanlış bakmışım napoli kiralamış evertona
napoliye 30mye çakmışlar alskdaşlsdkjakşlsdkas