Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha da yapmayız derken 12 oyuncu daha. altyapı için güzel haber.

sa hayırlı salılar

son dakika bir enzo yada fbir firmino yada bir kdb sürprizi...

Allah büyük neden olmasın
avrupada oynatamayacaksın, CLde değiliz

6 aylık maliyetleri bile sadece lig için mantıklı gelmiyor açıkçası

o pozisyona harbi çok cuk adam alınmalı yazın - şimdinin işi değil bence yav

Geleceği belli değil mi zaten baştan beri
Hiiç mi hiç içime sinmiyor doğrusu.

Büyük camialardan birbirine geçiş sonrası başarılı olmak, özellikle Türk topçusu söz konusuysa, demir gibi psikoloji ister. İlk hatada taraftar homurdanmaya başlar.

Berke'nin bir de malum video işi var. Bu konuda son derece dezavantajlı başlayacak.

Son olarak, en ufak bir hatanın bile telafisinin olmadığı kaleci mevkisi için, bu konular daha yüksek seviyede önemlidir bence.

Neden böyle bir riske giriyoruz anlamıyorum.

Bir de yabancı kaleci + Berke mi yapacağız, yoksa kaleyi direkt kendisine mi emanet edeceğiz, merak ediyorum.

Kendisini illa ki aldıysak, bari yabancı kaleci + berke olsun yaw.

Büyük camialardan birbirine geçiş sonrası başarılı olmak, özellikle Türk topçusu söz konusuysa, demir gibi psikoloji ister. İlk hatada taraftar homurdanmaya başlar.

Berke'nin bir de malum video işi var. Bu konuda son derece dezavantajlı başlayacak.

Son olarak, en ufak bir hatanın bile telafisinin olmadığı kaleci mevkisi için, bu konular daha yüksek seviyede önemlidir bence.

Bir de yabancı kaleci + Berke mi yapacağız, yoksa kaleyi direkt kendisine mi emanet edeceğiz, merak ediyorum.

muslera milleti vasatlıga alıstırdı bişey olmaz

Berke Günay rotasyonu denenir muhtemelen olmazsa yabancı kaleciye gidilir

Berke fenerde kalecilik yaptı diyemeyiz, az maçı var bayağı

Sıkıntı çocukluktan fenerli olması, video vs

Berke’nin Bats’dab vs farkı gelirken formunu yükselterek ve başka bir takımda ispat ederek gelecek olması.

Ama geçmişte yaptıkları yüzünden ve yabancı kaleci Galatasaray genetiği yüzünden ben soğuğum.

Lunin vb gibi üst düzey bir kaleci alınamıyorsa sadece olabilir

Berke’nin Bats’dab vs farkı gelirken formunu yükselterek ve başka bir takımda ispat ederek gelecek olması.

Ama geçmişte yaptıkları yüzünden ve yabancı kaleci Galatasaray genetiği yüzünden ben soğuğum.

Lunin vb gibi üst düzey bir kaleci alınamıyorsa sadece olabilir
açıkçası isimler vs güzelde

Günay denenmeli - Berke max rotasyon kalecisi olarak gelir GÜnay gibi ve sıra bekler.

günay'a süre verip "yok olmayacak birinci kaleci almamız lazım" diyebilmeli teknik ekip transfer yapmadan önce. Lunin'i izledim dikkat ettim diyemem , Olmpiakos'un kaleciside iyi fikir olabilir ... ama takip etmek lazım 2 3 maçta dikkat çekmiş olsada. enteresan konu kaleci transferi, çok farklı dataya bakmak lazım.

fenerli olma işi adece irfancan eğribat pisliğini hatırladıkça aklıma geliyor ve soğuyorum ...adama önceki kulbünü soruyorlar "yok onlar benim için" falan MHY den öğrendiği tavrı sergiliyor. bunu düşününce direkt soğuyrum.

Güzel dönem oldu ama iyi gerildik. Belki biz hep gerginiz bahane arıyoruz bilemiyorum..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bu Berke yediği haltlardan sonra hırs yapıp çok iyi kaleci performansı da verebilir bilemedim

Bu Berke yediği haltlardan sonra hırs yapıp çok iyi kaleci performansı da verebilir bilemedim
istikrar işi önemli. bu sezon göze battı - en kötü alıp kiralayıp (yani oynadığı takımda devam ettirip) sonraki süreçte ne yapacağını görmek)

istikrarlı olursa a takımda denenebilir.

genç oyuncuları öyle yapmak lazım açıkçası - ucuza alıp , sonradan takımında devamını görmek - böylece aslında onlara hedef veriyorsun "böyle devam edersen gelirsin buraya" gibisinden.

avrupa takımlarının alıp kiralama işinin anadolu versiyonu gibi.

Son düzenleme:
Şu kapasite arttırımı en önemli mevzu. Almanlarda kale arkasında koltuk yok ve orada tıklım tıkış izlerlerken biz neden öyle yapmıyoruz. Avrupa maçlarında da ne yapıyorlarsa aynısını yapalım

altında ezilmemek için ekstra çalışacağı kesin ama musleranın bile ıslıklandığı yerde hiç şansı yok gibi bir şey saçmalamaya. ilk topun ağzına girecek isim olur.

şu takipten çıkmalarında hastasıyım he. evet çıktı tamamen sildi fb geçmişini. oyuncuların kafa yapısını anlamayacağım. bunlar hep taraftar baskısı.

Berkeyi istemiyorum şahsen ben yabancı kaleciden devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt