Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaleye bu herifi istiyorum

Ekli dosyalar

• IMG_0293.webp
    IMG_0293.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 39
Fbyi geçtim antudan bile 3 kuruş teklif gelse anında sarı laciverte bürünüp rambo okan olacakların cimbomculuk oynaması güldürdü

benim berkenin fbliliği umurumda değil
ben türk kaleci istemiyorum!

bu kadar çok gelmek istiyorsa ilk 11 sözü verilmiştir!

Cuesta dışında soru işareti yaratacak bir oyuncu almadık. O da 1-2 maç sonra kendini belli eder. Adanayı ölçü olarak almıyorum.

benim berkenin fbliliği umurumda değil
ben türk kaleci istemiyorum!

bu kadar çok gelmek istiyorsa ilk 11 sözü verilmiştir!
Zaten surada sor istersen en son hangi turk kaleciyle basari gelmis + kendisini kabul ettirmis yemin ederim forumun %90'u cevap veremez cunku buyuk ihtimalle bunu bilemezler veya hatirlayamazlar cunku cogu dogmamistir bile. Tarihte o kadar geriye gitmelisin yani.

Zaten surada sor istersen en son hangi turk kaleciyle basari gelmis + kendisini kabul ettirmis yemin ederim forumun %90'u cevap veremez cunku buyuk ihtimalle bunu bilemezler veya hatirlayamazlar cunku cogu dogmamistir bile. Tarihte o kadar geriye gitmelisin yani.
Alper admin siz yurt dışında yaşaya yaşaya Türk insanının ne kadar özverili olduğunu unutmuşsunuz. Türk bir kaleci elbette galatasarayın kalesini korur. yaşı küçükmüş falan bunlar önemli değil çanakkalede ne genç türkler savaştı. bence bu fikirinizi tekrar gözden geçirin..

ama yok eğer berke fenerli diye böyle düşünüyorsanız yanlışş bence

Alper admin siz yurt dışında yaşaya yaşaya Türk insanının ne kadar özverili olduğunu unutmuşsunuz. Türk bir kaleci elbette galatasarayın kalesini korur. yaşı küçükmüş falan bunlar önemli değil çanakkalede ne genç türkler savaştı. bence bu fikirinizi tekrar gözden geçirin..

Sen biraz pilav ye once.

Fena dönem olmadı yalnız taraftar çok gerildi sorumlusu yönetimdir. Son büyük transfer dönemi anketi yapılabilir bu kez çekimseri temsil eden bir seçenekte konabilir, Frankowskiden önce ne iyi ne kötü diyordum şuan ise bence iyi dönem oldu. İnşallah yolun sonu şampiyonluk buna eminim.

Sevgili Doruk Bey, fenerli bireyin kalemizi korumasi konusunda nasıl bu kadar vurdumduymaz bir tutum sergilediğinizi pek anlamiyorum.

Saygılar Metin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt