Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
----------------------------Lunin----------------------------

--------Sanchez-----------Pavard--------Pavlovic---------

-----------------Torreira------------Sara---------------------

---Barış----------------Baumgartner---------------Diouf---

------------------İcardi-------------Morata--------------------

Yedekler:

Günay
Jelert
Kaan
Bardakçı
Cuesta / Jakobs (mecburen)
Lemina
İlkay
Yunus
Frankowski
Kutucu
Santrafor (Transfer)

7 transfer takımı sene sonu çözer.

NOT: Osimhen'in ikna olduğu senaryo ise bambaşka olur. (Barış'ın satışı gerekir).
Franko seneyede 1.kanat bekimiz olur bence reis. Orta vadede Franko yedek olacaksa neden Cuestanın maliyeti eleştiriyoruz ki. Hatta cuesta iyi çıkarsa (zor ama umarım) Lucimi sola alınıp 3 colombian arkada güzel durur. Barış gider bence Diouf onun yerine çok iyi olur.

Şu feneri gözünüzde büyütmeyin.

Fener destekli stepne MHK ve TFF bile durduramadı.

Yabancı hakem ne yapabilir.

Yine şampiyonuz.

Ads223ız.webp

3 lü oynayacaksak kesinlikle sol stoper sol ayaklı olmalı. Biz derinde bekleyen bir takım değiliz oraya 20 milyonluk pivot olsun ama sağ ayaklı olsun işi mantıklı değil

Kavukçu umarım Hatip gibi PRcı çıkmaz, ki sanmıyorum öyle bir gayesi olsun. Hatip etkisiz eleman bi kere

haydi lisans haydi lisans haydiiiiiii

tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiii

zaten belli bunlar bunu ya menajer parası ödemek için yada başka bir şey için yaptılar kesinlikle bu scout transferi falan olamaz.20 yaşında profesyonel maçı olmayan , o fizikle bir de çapraz bağ koparmış olan adamı 3.5 verip almanın hiç iyimser bir yanı olamaz

zaten belli bunlar bunu ya menajer parası ödemek için yada başka bir şey için yaptılar kesinlikle bu scout transferi falan olamaz.20 yaşında profesyonel maçı olmayan , o fizikle bir de çapraz bağ koparmış olan adamı 3.5 verip almanın hiç iyimser bir yanı olamaz

bir genç güney amerikalıda biz patlatsak
tadından yenmez valla . kiralayalım eyüpspora

24 yaş altında 1 kaleci transferi de gelirse tadında yenmez.

Gelsin abi. Benim kendimden şüphem yok ki.

Gelsin, kafalarına vura vura yenicez.
ads maçındaki tiyatroya kadar, ben bile bunların yapacaklarının bir "sınırı" olduğunu düşünüyordum.

hatta ads sahadan çekilme kararını öylesine pasif, öylesine hararetten yoksun bir anda almıştı ki; çekilme kararının, o maçla ilgili bir durumdan dolayı olduğu bile aklıma gelmemişti.

ads oyuncularının, belki de maaş alamadıkları için, ya da benzeri bir iç sorun sebebiyle, tüm gözlerin üzerlerinde olduğu, reytingi böylesine yüksek bir maçta, kendi yönetimlerini protesto etmek amacıyla falan bu kararı aldıklarını düşünmüştüm. sıcağı sıcağına böyle düşünmüştüm açıkçası.

ancak bu işin altından böyle bir tezgah çıkacağı aklımın ucuna bile gelmemişti. "o kadar da olmaz" diyor ya insan. "bu işlerin de bir sınırı vardır" diyor.

şimdi, yukarıda yazdığım tiyatroyu organize edenlerden ben her şeyi beklerim. kimse kusura bakmasın.

örneğin; 23 şubat'taki gs-fb maçında, bunlar parayla adam tutup sahaya gslı kisvesi altında insan da sokabilir (hatta bu kişiler gerçekten gslı da olabilir. sonuçta para ile satın alınabilecek onlarca insan var). ispat dahi edemezsin. bir bakmışsın maç tatil olmuş. fb hükmen kazanmış. 0-3. ikili averaj da gidiyor hatta böyle olunca.

bu sadece bir örnek. pek tabi çeşitlendirebiliriz.

bu gibi şeylere olmaz diyebilir misin? 3 gün önce ben "olmaz" derdim. pazar akşamından sonra, diyemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt