Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 32.203
- 9.363
- 2.688
Macar, bulgar, sırp falan getirir bunlar23 şubat'taki derbi için yabancı hakem işine ne diyonuz?
bayağı en üst klasmanda hakem gelecekse ben isterim şahsen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Macar, bulgar, sırp falan getirir bunlar23 şubat'taki derbi için yabancı hakem işine ne diyonuz?
bayağı en üst klasmanda hakem gelecekse ben isterim şahsen.
Franko seneyede 1.kanat bekimiz olur bence reis. Orta vadede Franko yedek olacaksa neden Cuestanın maliyeti eleştiriyoruz ki. Hatta cuesta iyi çıkarsa (zor ama umarım) Lucimi sola alınıp 3 colombian arkada güzel durur. Barış gider bence Diouf onun yerine çok iyi olur.----------------------------Lunin----------------------------
--------Sanchez-----------Pavard--------Pavlovic---------
-----------------Torreira------------Sara---------------------
---Barış----------------Baumgartner---------------Diouf---
------------------İcardi-------------Morata--------------------
Yedekler:
Günay
Jelert
Kaan
Bardakçı
Cuesta / Jakobs (mecburen)
Lemina
İlkay
Yunus
Frankowski
Kutucu
Santrafor (Transfer)
7 transfer takımı sene sonu çözer.
NOT: Osimhen'in ikna olduğu senaryo ise bambaşka olur. (Barış'ın satışı gerekir).
Forumu takip ediyorsun once, sonra mesela soyle gidiyorsun Fransa bolumune sonra bir bakmisin:Kvarasthkeila psg'ye gitmiş. Niye söylemiyorsunuz?![]()
Ankete katilalim.
- Murat Saylak
- Cevaplar: 15
- Forum: GSCimbom Cafe
biraz da nostalji
ads maçındaki tiyatroya kadar, ben bile bunların yapacaklarının bir "sınırı" olduğunu düşünüyordum.Gelsin abi. Benim kendimden şüphem yok ki.
Gelsin, kafalarına vura vura yenicez.