Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sami yen kolpacısı kingzat cuesta yazdıktan 5 gün sonra cuesta yazıp ilk ben söyledim diyen bi tipleme nihayetinde
Allahin veledi sadece fbye had bildirse yeter.herkes gelmez dediği anda yazdığım şey. Juanlu da bitmisti muhtemelen,onun bittigini ve yeni sagbekimiz olacagini ama bi tercih yapilacagini yazdim
secilen frankowski oldu.
1000020383.webp

Yaz dönemi için scout yapılıyormuş aynı yaş kategorisinde. Umarım altyapı yönetimine liyakat sahibi kimseler gelir. Bir dönem ihanet şebekesi gibiydi..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Eren kasimpasada çok iyiydi,trabzonda iyi olan tek isim yok 2022den beri gelenlerden

Eksiksiz bir transfer dönemi yaşadık. Kadroda eksik mevki yok, uzun zamandır bu şekilde bir dönem olmamıştı. Eksikler iyi tespit edilmiş. Yönetime tebrikler, iyi çalıştılar. Fenerden cok daha iyi bir dönem geçirdik transfer anlaminda. Dar olan kadro gerekli takviyeler ile geniş bir hale geldi. Top okan hocada artik.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gedson gitse de kalsa da bizim hocaya bağlı o maç, leminayla baş edemez

3-5-2 içinde 4-2-3-1 içinde gayet yeterli kadro oldu ligde. fenerbahçe maçını kazasız geçersek şampiyonluğu vermemiz mucize olur bu rotasyonu sağlamlaşan kadromuzla.

O değil de bu jakobsdan nasıl kurtulacağız merak ediyorum
Ameliyat olmaya baksin , bu sekilde sakatligini tamamen atlatip onumuzdeki sezona hazirlanmali. Ameliyat olmadigi surece bu sorundan kurtulmasi zor gozukuyor cok gicik bir yer cunku.

1739283324754.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt