Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.757
- 14.955
- 1.498
Bitane lazım işte onyekuru rodirgez gibiaynen he şöyle ucuz halli bulurduk fm de bir sürü var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bitane lazım işte onyekuru rodirgez gibiaynen he şöyle ucuz halli bulurduk fm de bir sürü var
Trabzon elek gibi takıl Şuan herkes kötü oradaEren'i ts li arkadaşa sordum orta açamıyor berbat adamdı diyor cok seviniyor cidden öyle mi?
öyle de. Bizde orta açabilen son bek nagatomo falandı zatenEren'i ts li arkadaşa sordum orta açamıyor berbat adamdı diyor cok seviniyor cidden öyle mi?
Böylelerini pafa göndereceksin. Sanki sans bulabilecek bizde
Ya birsürü böyle işleri var saçma sapan adamlara deli paralar veriyorlar açıklayamıyorlardaBonuslarla 8.5 yazıyordu oranın medyası. 6 net +2.5 bonus. Tüm medya Jelert'e laf atarken bunun eleştirilmemesi de tam iki yüzlülük.
Her maç 2 3 er gol atıyordu sanırım bir deBarış form tutmak için kendi isteğiyle rezerv takımda oynamıştı hey gidi hey.
Orada her hafta 2 şer gol atıp özgüven patlaması yaşamıştı bebeBarış form tutmak için kendi isteğiyle rezerv takımda oynamıştı hey gidi hey.
Z hiçbiriula kimi kesecen bizde? Sara, Torreira, Lemina, Berkan, Kaan, Demirbay..
Git oyna iste Eyüp'te. Ne bu ego anlamadim.
Aslında manasız gerek yoktu ama belliki eren ts den kurtulmayı çok istiyordu o yuzden rotasyona kattık işte çok bir şey beklemiyorum.nasil transfer sence üstad
Rotasyon iyi olduğu sürece 3 kulvara birden gözü dikerim.Aha avrupaya cevirdin gözünü yine, iyi iyi![]()

Bir ara müsait olduğunda aqua floryaya git shshhshshshsTop oynamak falan degil bunlarin derdi
Gs topcusuyum diye kari kizla takilmak
Eyüb orda mı takılıyorBir ara müsait olduğunda aqua floryaya git shshhshshshs