Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yokmu eren elmalinin sikills videosu, agiz tadiyla izleyek turkiyenin en iyi yerli solbekini

Topculardan ciddi reaksiyon bekliyorum FB maçında. Özellikle Torreyra ve Mertens kariyer maçını oynayacak bizde. Öyle hissediyorum. FB tarafı direkt hedef gösteriyor ikisini aylardır. Sahada cevap vermek isteyeceklerdir.

Osimhen Morata
Mertens
Barış Torreyra Sara Frankowski
Cuesta Davinson Lemina
Muslera

Şeklinde çıkabiliriz. Yunus dönerse nasıl olur bilmiyorum
Nee torreyra mi? Lan aylardir adami kötuleye kötuleye soguttun bizi de🤣

Transfere dair genel yorumlarımdan biri de hiçbir şekilde verilen bonservis ve maaşlar açıklanmamalı. Her sene verilen toplam bonservis ve toplam maaş bütçesi açıklanması yeterli.
Bunun 2 sakıncası var

1- Hem verilen bonservisler hem maaşar gittikçe şişiyor, ona 8 verdin buna 10 ver gibi rakip takımlar, yine oyuncuların arasında sen 2 alıyorsun o 3 alıyor şeklinde mutsuzluklar olurken yeni gelen oyuncu ve manejeri de var olan oyuncuların maaşları kadar istiyor en az. Galatasarayda asgari ücret 2-2,5m oldu bu açıklamalar yüzünden.

2-Bence bu daha önemli, oyuncuların aldıkları maaş ve bonservisi üzerinden taraftarın futbolculardan beklentisi değişiyor. Bazı futbolcular ne yaparsa yapsın iyi transfer olmuyor. Fener bunların hiçbirini açıklamadığı için en kötü oyuncudan en iyiye hiç maaşları konuşulmuyor.

Diagne mi daha kötü transfer cengiz ünder i diye kamuoyu yoklaması yapsan büyük çoğunluk maaş ve açıkladığımız bonservis yüzünden Diagne der. Biz hem diagneye bonservis daha az verdik hem daha az maaş verdik ama algılarda öyle olmuyor.

Altnorduda 12-15 oyuncunun durumu belli degil gibi.henuz lisansi cikmayanlar var.bazı oyuncular goztepeye ve bizim ilişkilerimizin iyi olduğu manisa fkya gecmis.kimisi alanyaya kimisi bursaya gitmiş.ki bursa 2008 doğumlular açık ara en iyisi bu ülkenin.fb nin bizden 7 tane yiyen u 17 takımına 2008-2009 grubundan 4 oyuncu gitmiş,ikisi milli oyuncu.fbnin diğer aldığı 5-6 oyuncu ise yedek ve sıradan duruyor,1-2 tanesi milli takıma çağrılmış olabilir arada.

Dün acun efendi limitleri aştık nasıl düzeltiriz filan diyordu bakalım hangi yollarla duzeltecekler

:asd:
1739297386263.webp

6s la ne bundan 15 sene önce falan antuda yazarlardı öyle 1 adım ileri gidememişler

Verilen paralar, oyunculara ödenen yıllık ücretlere bakmadan yorum yapmam gerekirse yönetim transfer sezonunda görevini yapmıştır. Okan Hocanın elinde gayet alternatifli bir kadro var. Sene sonunda herhangi bir başarısızlık ortaya çıkarsa yönetimden ziyade Okan istifa diyeceğim.

Çok transfer oldu nasıl gönderecez simdi Hatip'i?

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt