Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Bu anket kapanacak: .
transfer döneminde GS miz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-08-09-19-30-47-761_com.twitter.android-edit.webp
    Screenshot_2026-08-09-19-30-47-761_com.twitter.android-edit.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 10
R.Madrid antrenman videosu izledim ,
Bernardo takım arkadaşlarını küçük düşürüyor, hepsinin posasını çıkarmış

Chermiti bügünkü macta sakatlanmis artik bize satmaya calisirlar

Portonun elit takımlar harici saldığı 19 yaşındaki bebeden bir yol olmaz kendinizi kandırmayın
Dünyada futbolcu kıtlığı var.Biraz sivrilen diomande, ,manzanbi gibi genç yetenekler kapış kapış hemen giderken portonun 19 yaşındaki süper yeteneğine roma ve bizden başka üst düzey klüplerin gitmemesi soru işareti..

Bu arada nedense Okan'in gecen sezonlarda cok almak istedigi adamlarin yeni sezonda istenmemesi de cok ilginc. Mesela Onyedika, Pape Gueye, Mikautadze gibi adamlar. Mikautadze'yi zamaninda almadik ama su an 50 milyon bonservis verseler gene sesimi cikarmam. En azindan o pozisyonu doldurabilecek adam. Rus liginde performans yapmis ve Portekiz'de 3-5 maca cikmis bebe yerine Mikautadze'yi alirim kafam rahat olur. Gerci Villa Real su an 50'ye de vermeyebilir.

Ne zaman ki bizde transferi yoneticiler yapmayi birakir ve bu isi profesyonellere birakir, o zaman bir futbol aklindan bahsedebiliriz.

bu sene dursun okan ve tor yüzünden şampiyon olamayacağımıza inanıyorum.Acilen başta dursun olmak üzere akabinde tüm rezilliklere ses çıkarmayan okan ve takımın ağır abileri başta tor lemina kaan ilkay apo dan kurtulmak zorundayız.Bakın iddaa ediyorum bu takım bu kadar rezil durumdaysa sahada bunun baş sebebi tor kulübedeki baş sebebi planı olmayan okan ve resmen bilerek isteyerek takıma transfer yaptırmayan dursundur
Okan ve yönetim okeyde ne toru yahu.Bunu söyleyerek o bahsettiğin okan ve yönetimden farkın olmuyor.
Orta saha rotasyonu desen anlıcam.
tamam yedeğe düşsün ok Performansı düşmüş falanda son dört sezonda aslanlar gibi katkı veren adam içinde böyle düşünmezsin.

Geri
Üst Alt