Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Bu anket kapanacak: .
Mora gelsin bariz daha yetenekli ve potansiyelli. Adam eksilten çalım atan 10 numara istiyorum.

19.05 var mı bir gelişme

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsmi bir şekilde geçenler arasında ilk tercihim Reijnders. O gelsin, 8.5 rolü verilmek suretiyle10 numara alınmasa da olur. 10 numaralar arasında ise Batrakov diyorum. Can yerli oluşu ve skora katkı beklentisiyle öne çıkıyor ki merkez ikilinin hem iyi pasör hem iyi kesici olmasını gerektirir, o kurgu da bu saatten sonra zor.

20260809_185540.webp

Biz orta saha diyoruz da millet ne coplerle futbol oynuyor.. okan onde 6 kisi basma sevdasina devam ettikce biz zorlu mac kazanamayiz...Bakin gorun bu kafayla gidersek anadolu takimlari da cokca celme takacak
en büyük kanıt şu zaten, yıllarca türk takımları avrupada kat be kat düşük bütçeli takımlara madara olmadı mı? doğru oyun planı ile oyun olarak ders verdiler. ''Futbol iyi futbolcu ile oynanır'' gibi saçma bir mantık var, tamam oyuncu tabiki de etkisi var ancak öncelik her zaman sistemdir,sahaya doğru yerleşme, futbol pozisyon oyunudur, %70 sistem- %30 oyuncudur bana göre her zaman

Takımdaki yabancıların yarısı gereksiz.
Bunları paketleyip yerlerine çok iyilerini yapıştırmadığımız senaryoda bu takımın başarılı olma olasılığı yok.

3 transfer dönemi geçti sallai sağ bek olarak takımda duruyor.
Bunu biri izah etsin bize yeterli.
Büyük saçmalık, adama da yazık.

Geri
Üst Alt