Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Encisio istiyorum Batrakov fiyatına.25 milyona Batrakov mu
Yoksa
10+45 milyona Mora mı
![]()
Gelsin 6 kadını idare eden bizi costurur
Çektim geldim , varmı gelişme
NoFap rekorun kaç ağabeyÇektim geldim , varmı gelişme
Cok karamsarsın yetti be diyordun rtsbu sene dursun okan ve tor yüzünden şampiyon olamayacağımıza inanıyorum.Acilen başta dursun olmak üzere akabinde tüm rezilliklere ses çıkarmayan okan ve takımın ağır abileri başta tor lemina kaan ilkay apo dan kurtulmak zorundayız.Bakın iddaa ediyorum bu takım bu kadar rezil durumdaysa sahada bunun baş sebebi tor kulübedeki baş sebebi planı olmayan okan ve resmen bilerek isteyerek takıma transfer yaptırmayan dursundur
ben ne biletyim sözde Galatasaray başkanının bu kadar neyse devamını dersem ban yerim gerek yokCok karamsarsın yetti be diyordun rts
Sigarayı ve çekmeyi bırakma rekorum 16 dakika , daha önce açıkladım bunlarıNoFap rekorun kaç ağabey
2-3 mü az söyledin renktaş daha da fazla oluyor, daha 2 hafta önce venezia takıma bi dünya kontra yaptık bi dünya pozisyona girdi, ki 4 yıldır baya fazlaca geçiş yiyoruz, bazen dönem dönem azaldığı olmuştur ama genel olarak böyle,11 kişi toopun arkasındayken de defansımız iyi değil, bi dünya maç var, set savunmasında sıkıntı yaşadığımız. son biten sezonda alanya, göztepe depleri en basitinden örnekBu tür pozisyonlar her maç 2 3 defa oluyor. Ama sıkıntı yok okan yeterli hoca.
Çektim geldim , varmı gelişme
Harbi onu hep unuttukEncisio istiyorum Batrakov fiyatına.