Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.541
- 102.629
- 5.238
verdimPorto, Rodrigo Mora'nın %100 oyuncu hakları için Galatasaray ve Roma'dan 45 milyon Euro istiyor. (O Jogo)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
verdimPorto, Rodrigo Mora'nın %100 oyuncu hakları için Galatasaray ve Roma'dan 45 milyon Euro istiyor. (O Jogo)
kiralık bizimkisi45 istenen adama neden 50 milyonluk paket teklif yapıyoruz onu çözemedim
Takimda kanat yok 55 tane mac varMartinelliyi niye istiyorsunuz yav herif rezalet bi sezon gecirdi... o copu barisa degismem
Namımız yürüsün45 istenen adama neden 50 milyonluk paket teklif yapıyoruz onu çözemedim
yıllarımızı verdikHshshshhshs
Her gün şu mesajı yazıp gidiyorsun
Müthiş istikrar heis
10+40 opsiyon şeklinde sanırım yine de fazla bencekiralık bizimkisi
çok uzun süredir ne... ne... bağlacını doğru kullanan birini görmemiştim. tebrik ediyorum hocam.adım gibi eminim ki bizim yönetim ne Moraya ne Batrakova resmi teklif yapmıştır. en fazla menajerler aracılığıyla fiyat sormuşlardır. bunların niyeti kötü amaçları taraftarı oyalamak
Biraz pazarlık ile bizimkiler 55'e bağlar45se iyi, 50 olsa fazla olurdu.
Bir ilişki biter ama hala bulursunuzya ama her şey bitmiştir bizim takımın son hali bu
derslere sen de katilsan fena olmaz reisbatrakof en azından okan'a futbol dersi verecek nitelikte