Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    116
  • Bu anket kapanacak: .
Trabzonlu bir eleman geçen sene bunu yapmıştı takım o zamandan beri transferde sistem oturttu. Bizde de biri taşın altına elini koymalı ve gerekirse 20 gün sürecek yayını açmalı.

Screen Shot 2026-08-09 at 23.41.37.webp

Forumu bugün biraz takip edeyim dedim..Leao beğenilmiyor, Batrakov beğenilmiyor, Martinelli beğenilmiyor, Can Uzun beğenilmiyor, Mora beğenilmiyor ama yönetimin transfer yapması isteniliyor..
Tam olarak ne ve kim istendiğini biri anlatabilir mi ?
Veiga
Reijnders
Hakan
Forvete Delap fırsatı
Can Uzun
Bunlara tatmin olabilirim.

Felix’in maaşı uçuk olmasa tam istediğimiz futbolcu. Ama maaşı teşbihte hata olmaz kol gibi.

Forumu bugün biraz takip edeyim dedim..Leao beğenilmiyor, Batrakov beğenilmiyor, Martinelli beğenilmiyor, Can Uzun beğenilmiyor, Mora beğenilmiyor ama yönetimin transfer yapması isteniliyor..
Millet kafayı sıyırdı (ciddiyim)

osimen sane öncesi batrakov mora u21 olarak hayal bile edilemeyecek heriflerdi, şimdi bunlara otomatik cicaldau-morutan çekiliyor. kimsenin izlediği fln da yok yani

Kasım'da İstanbul'a geleceğim büyük ihtimal.

En azından bilet bulma sorunu yaşamam herhalde statlar boş kalır bu kadroyla.

Mora sanirim 10 numara disinda bi yerde oynayamiyor o yuzden Porto satmaya sicak
hatta tam 10 numara gibi de degil cunku oyle ikili mucadele ve top saklama islerinde yok

daha cok ikinci forvet gibi hareketli takilip ucuncu bolgede sonuc kovaliyor
pres falan da yapiyosa Mertens gibi bi herif olabilir acikcasi, futbolu falan da biliyosa
bilemedim bi yandan da cok pis dolandiriliyor olmamiz daha gercekci geliyor

Geri
Üst Alt