Çetin Gürzap
Parçalı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.506
- 3.285
- 1.893
Trabzonlu bir eleman geçen sene bunu yapmıştı takım o zamandan beri transferde sistem oturttu. Bizde de biri taşın altına elini koymalı ve gerekirse 20 gün sürecek yayını açmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
VeigaForumu bugün biraz takip edeyim dedim..Leao beğenilmiyor, Batrakov beğenilmiyor, Martinelli beğenilmiyor, Can Uzun beğenilmiyor, Mora beğenilmiyor ama yönetimin transfer yapması isteniliyor..
Tam olarak ne ve kim istendiğini biri anlatabilir mi ?
Millet kafayı sıyırdı (ciddiyim)Forumu bugün biraz takip edeyim dedim..Leao beğenilmiyor, Batrakov beğenilmiyor, Martinelli beğenilmiyor, Can Uzun beğenilmiyor, Mora beğenilmiyor ama yönetimin transfer yapması isteniliyor..
İşte olması gereken isimler Osimhen ve Sane'den sonra çıta buralara çıkmış olmalıydıMartinelli, cUzun, reijnders, beraldo/veiga gelmesi lazim.
Forumu bugün biraz takip edeyim dedim..Leao beğenilmiyor, Batrakov beğenilmiyor, Martinelli beğenilmiyor, Can Uzun beğenilmiyor, Mora beğenilmiyor ama yönetimin transfer yapması isteniliyor..
Veiga
Reijnders
Hakan
Forvete Delap fırsatı
Can Uzun
Bunlara tatmin olabilirim.
Hücumda bir kişi eksik yineMartinelli, cUzun, reijnders, beraldo/veiga gelmesi lazim.
koyun can derdinde kasap et derdindeKasım'da İstanbul'a geleceğim büyük ihtimal.
En azından bilet bulma sorunu yaşamam herhalde statlar boş kalır bu kadroyla.
2 stoper anca var nasi uclu oynayacaz baskan singoyu jakobsu stoper yaparak falan miacaba bu sene 3'lü dener miyiz hiç?
Dost acı söyler napayım.koyun can derdinde kasap et derdinde