Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    122
  • Bu anket kapanacak: .
Öyle bir mantık kurmak akla izana aykırı. Birinde engellenmeyip serbest bırakıldığın için de şampiyon olabilirsin, diğerinde dur denip engelleniyorsun.
Nerede engellenmedin? 4 senedeir tiyatronun Allah'ını izliyoruz 10 yaşındaki çocuklar bile farkında açıktan şike yapılıyor, Dzeko Tadıc penaltıları verilmeyen kartlar saymakla bitmez 4 yıl

Sende gidiyon geliyon Hakanı itelemeye çalışıyon , en az 6 oyuncu gidip 6 oyuncu gelmesi lazım, artık cacık olmaz hocam çok geç
Sara'dan bin kat iyi ve yerli. Artık uzun top atabilen birileri gelmeli. Elde BAY Osimhen Sane var ama en son ne zaman uzun pasla kaçırdık hatırlamıyorum. Geçen maç BAY habire kaçmaya çalışıyor Torri paso geriye pas verdi. Diğer maçlarda Sane kaç defa koşu gösterdi Lemina veya Torri paso geriye yana. Gol atmak için illa BAY veya Osimhen güreşmeli. Onlar da robot değil

Nerede engellenmedin? 4 senedeir tiyatronun Allah'ını izliyoruz 10 yaşındaki çocuklar bile farkında açıktan şike yapılıyor, Dzeko Tadıc penaltıları verilmeyen kartlar saymakla bitmez 4 yıl
Orası öyle de renkdaşın kurduğu mantıkla ilgili yorum yaptım. Yönetimsel anlamda engellemeden bahsediyorum. Yoksa sahada her türlü hakem olayına maruz kaldık

Sara'dan bin kat iyi ve yerli. Artık uzun top atabilen birileri gelmeli. Elde BAY Osimhen Sane var ama en son ne zaman uzun pasla kaçırdık hatırlamıyorum. Geçen maç BAY habire kaçmaya çalışıyor Torri paso geriye pas verdi. Diğer maçlarda Sane kaç defa koşu gösterdi Lemina veya Torri paso geriye yana. Gol atmak için illa BAY veya Osimhen güreşmeli. Onlar da robot değil
Yaw abi uzun pasla nereye adam kaçırıyon , nasıl maç izliyon, biz topyekûn önde pres yapan takımız, hangi uzun pas? Liverpool ve Juventusa karşı birkaç gayette başarılı uzun pasla çıkışlarımız oldu , oyuna onlar hükmettiği için diğer türlü ligde zaten 30 metrelik alanda oynuyoruz futbolu, Hakan dediğin adam iyi bir sistemin parçası senin sisteminmi var?
milli takımda patır patır sahaya bırakıyor, aynısı olacak bizde

Yaw abi uzun pasla nereye adam kaçırıyon , nasıl maç izliyon, biz topyekûn önde pres yapan takımız, hangi uzun pas? Liverpool ve Juventusa karşı birkaç gayette başarılı uzun pasla çıkışlarımız oldu , oyuna onlar hükmettiği için diğer türlü ligde zaten 30 metrelik alanda oynuyoruz futbolu, Hakan dediğin adam iyi bir sistemin parçası senin sisteminmi var?
milli takımda patır patır sahaya bırakıyor, aynısı olacak bizde
Milli takimda genel olarak gayet iyiydi. Dün Villareal biraz press yaptı ceza sahamizdan çıkamadık. Sara da bir halt yapamadı. Zaten çok net çözüldük. Önde basan her takım bizi bozuyor. Torri yan pas kaleciye pas, Sara'nin solu kapanınca yengeç gibi sağdan sağdan gidiyor.
Topla çıkarsın
Uzun pas atar
Şut var
Duran topun tillahı var.

Dursun Özbek 2015 yazında son gün Alex Telles ve Melo'yu sattı, yerine de sadece Grosskreutz alıp onun da belgesini yetiştiremedi.
11. haftada şampiyon hocayı liderle puan farkı 5'e çıktı diye kovdu. Getirdiği hocayla liderin 28 puan gerisinde bitirdik sezonu.
2023 yazı son güne kadar orta saha almadı son gün Vecino-Ndombele'ye kaldık.
2024 kış takımın en diri oyuncusu Boey'i sezon ortası rekor fiyata satıp yerine kiralık bitik Aurier alıp geçelim dedi.
2026 kış, takım orta saha isterken, hoca bile para harcamaktan çekinmiycez derken son güne kadar bekleyip Nhaga harici orta saha almadı.

Dursun Özbek bunları yaparken emir almadıysa, bugün de emir almamıştır. Adam sadece kötü başkan. Ve bu kötülük 4 şampiyonluk özgüveni ile birleşince bu oluyor işte. Son gün kiralık iki bitik oyuncu alsa, hoca da ona rağmen şampiyon yapsa yine övünecek kendisiyle.

siyaset dur dedi iddiasının bir öncülü de siyaset 4 senedir yürü dedi olur

bence biraz mantıklı düşünürseniz kendi takımınıza gölge düşürmemiş olursunuz
Ne alaka hocam. 4 sezondur olanı biteni göeüyoruz. Deli gibi ittiriyorlar ilahi adalet devreye giriyor resmen her seferinde

At topu finke oyunu oynuyoruz. Hakan bize gayet de katki verir. Uzaktan ṣut ve duran top ustaligi da cabasi

+ orta sahada dogru durust adam yok

Yahu aziz adaylık döneminde ben şampiyonluk garantisi veriyorum demedi mi bir kulüp başkanının şampiyonluk garantisi vermesi için bir yerlerden onay alması gerekir

Sıkıntıdan bi paket sigara içmişim. Tek keyfimiz vardı onun da içine sı.tılar. valla kuruduk

Yahu aziz adaylık döneminde ben şampiyonluk garantisi veriyorum demedi mi bir kulüp başkanının şampiyonluk garantisi vermesi için bir yerlerden onay alması gerekir

aziz yıldırım 2009 fb kongresinde 3 sene üst üste şampiyonluk sözü vererek tekrar başkan seçildi. daha ilk sezonda şampiyonluğu bursaspor'a kaybetti. gerçek hayat öyle tek bir aktörün plan yapıp, diğer tüm aktörleri mum gibi dizebileceği bir yer değil.

aziz yıldırım 2009 fb kongresinde 3 sene üst üste şampiyonluk sözü vererek tekrar başkan seçildi. daha ilk sezonda şampiyonluğu bursaspor'a kaybetti. gerçek hayat öyle tek bir aktörün plan yapıp, diğer tüm aktörleri mum gibi dizebileceği bir yer değil.
Şampiyonluk sözü veriyorum ayrı şey
Şampiyonluk garantisi veriyorum ayrı şey

Kesinlikle rengim ama geçen sene çok denediler yasinle hacısı ile artık bu dozu da arttıracaklar. Ona göre kadro kurup daha güçlü olmamız lazımken bu plansızlık bizi bitirdi

Geri
Üst Alt