Aşil Ohtani
Sarı Üye
- 30 Temmuz 2026
- 289
- 368
- 363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu hafta çok enteresan şeyler olacak mümkün mertebe evinizden çıkmayın
Nerede engellenmedin? 4 senedeir tiyatronun Allah'ını izliyoruz 10 yaşındaki çocuklar bile farkında açıktan şike yapılıyor, Dzeko Tadıc penaltıları verilmeyen kartlar saymakla bitmez 4 yılÖyle bir mantık kurmak akla izana aykırı. Birinde engellenmeyip serbest bırakıldığın için de şampiyon olabilirsin, diğerinde dur denip engelleniyorsun.
Sara'dan bin kat iyi ve yerli. Artık uzun top atabilen birileri gelmeli. Elde BAY Osimhen Sane var ama en son ne zaman uzun pasla kaçırdık hatırlamıyorum. Geçen maç BAY habire kaçmaya çalışıyor Torri paso geriye pas verdi. Diğer maçlarda Sane kaç defa koşu gösterdi Lemina veya Torri paso geriye yana. Gol atmak için illa BAY veya Osimhen güreşmeli. Onlar da robot değilSende gidiyon geliyon Hakanı itelemeye çalışıyon , en az 6 oyuncu gidip 6 oyuncu gelmesi lazım, artık cacık olmaz hocam çok geç
siyaset dur dedi iddiasının bir öncülü de siyaset 4 senedir yürü dedi olur
bence biraz mantıklı düşünürseniz kendi takımınıza gölge düşürmemiş olursunuz
Orası öyle de renkdaşın kurduğu mantıkla ilgili yorum yaptım. Yönetimsel anlamda engellemeden bahsediyorum. Yoksa sahada her türlü hakem olayına maruz kaldıkNerede engellenmedin? 4 senedeir tiyatronun Allah'ını izliyoruz 10 yaşındaki çocuklar bile farkında açıktan şike yapılıyor, Dzeko Tadıc penaltıları verilmeyen kartlar saymakla bitmez 4 yıl
Can'i bilmem de diğer ikisi uygun maliyetle alınabilir.hakan jones
can
Yaw abi uzun pasla nereye adam kaçırıyon , nasıl maç izliyon, biz topyekûn önde pres yapan takımız, hangi uzun pas? Liverpool ve Juventusa karşı birkaç gayette başarılı uzun pasla çıkışlarımız oldu , oyuna onlar hükmettiği için diğer türlü ligde zaten 30 metrelik alanda oynuyoruz futbolu, Hakan dediğin adam iyi bir sistemin parçası senin sisteminmi var?Sara'dan bin kat iyi ve yerli. Artık uzun top atabilen birileri gelmeli. Elde BAY Osimhen Sane var ama en son ne zaman uzun pasla kaçırdık hatırlamıyorum. Geçen maç BAY habire kaçmaya çalışıyor Torri paso geriye pas verdi. Diğer maçlarda Sane kaç defa koşu gösterdi Lemina veya Torri paso geriye yana. Gol atmak için illa BAY veya Osimhen güreşmeli. Onlar da robot değil
Milli takimda genel olarak gayet iyiydi. Dün Villareal biraz press yaptı ceza sahamizdan çıkamadık. Sara da bir halt yapamadı. Zaten çok net çözüldük. Önde basan her takım bizi bozuyor. Torri yan pas kaleciye pas, Sara'nin solu kapanınca yengeç gibi sağdan sağdan gidiyor.Yaw abi uzun pasla nereye adam kaçırıyon , nasıl maç izliyon, biz topyekûn önde pres yapan takımız, hangi uzun pas? Liverpool ve Juventusa karşı birkaç gayette başarılı uzun pasla çıkışlarımız oldu , oyuna onlar hükmettiği için diğer türlü ligde zaten 30 metrelik alanda oynuyoruz futbolu, Hakan dediğin adam iyi bir sistemin parçası senin sisteminmi var?
milli takımda patır patır sahaya bırakıyor, aynısı olacak bizde
Ne alaka hocam. 4 sezondur olanı biteni göeüyoruz. Deli gibi ittiriyorlar ilahi adalet devreye giriyor resmen her seferindesiyaset dur dedi iddiasının bir öncülü de siyaset 4 senedir yürü dedi olur
bence biraz mantıklı düşünürseniz kendi takımınıza gölge düşürmemiş olursunuz
Yahu aziz adaylık döneminde ben şampiyonluk garantisi veriyorum demedi mi bir kulüp başkanının şampiyonluk garantisi vermesi için bir yerlerden onay alması gerekir
Şampiyonluk sözü veriyorum ayrı şeyaziz yıldırım 2009 fb kongresinde 3 sene üst üste şampiyonluk sözü vererek tekrar başkan seçildi. daha ilk sezonda şampiyonluğu bursaspor'a kaybetti. gerçek hayat öyle tek bir aktörün plan yapıp, diğer tüm aktörleri mum gibi dizebileceği bir yer değil.
Kesinlikle rengim ama geçen sene çok denediler yasinle hacısı ile artık bu dozu da arttıracaklar. Ona göre kadro kurup daha güçlü olmamız lazımken bu plansızlık bizi bitirdiaziz yıldırım 2009 fb kongresinde 3 sene üst üste şampiyonluk sözü vererek tekrar başkan seçildi. daha ilk sezonda şampiyonluğu bursaspor'a kaybetti. gerçek hayat öyle tek bir aktörün plan yapıp, diğer tüm aktörleri mum gibi dizebileceği bir yer değil.