Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.674
- 30.652
- 1.988
Satranç oynanıyor sizde yiyorsunuz. Önce singodan dolayı başkan kızgın haberleri şimdi Okan istifa blöfü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bizim takımdan umudu kestim. Bari Trabzon şampiyon olsun.Şaka bir yana Ts şöyle Davinson gibi birini bulsa kesin şampiyon olur.
Ts baktı biz sezonu salıyoruz bari şampiyonluğu fb'ye bırakmayalım diye gaza bastı transferdeBen bizim takımdan umudu kestim. Bari Trabzon şampiyon olsun.
Komik bir bilgi daha vereyim. Haziranda 4 adet sponsorluk görüşmesi olduğu ve bittiği bilgisi vardı. Bunun da sesi bir anda kesildi.
Şimdi stoperlerine baktım galiba aynı adam. Fener maçında sahaya bırakmıştı. Hatta hücumu iyi olsa da Pina da çok kötüydü.Ben bizim takımdan umudu kestim. Bari Trabzon şampiyon olsun.
Ne oldu Semih neyi beğenmedin?sizin ben taraftarliginiza tukureyim
hocam bu adamında sağında solunda insanlar var sonuçta makul gelmemiş olabilir adama. Chermiti 8 milyona alınmış 10 ay önce şimdi 30 vereceğiz başkan dediğin adamda görüyor bunları. Almak istememiş olabilir garip gelmiyor bana bunlar.O da kolpa. Mikautadze, pap gey doue falan çok mu maliyetliydi saraya 23 sıkan onlari da alırdı.
Sende gidiyon geliyon Hakanı itelemeye çalışıyon , en az 6 oyuncu gidip 6 oyuncu gelmesi lazım, artık cacık olmaz hocam çok geçBari Hakan'i alalım. Şu ortamda çok işe yarardı.
Hep derim ülkedeki anadolu takımları dahil en güçsüz lobi bizim kulüpte şuan. Güçle istediğin şeyi yaptırırsın istedikleri gibi engellenebilir bizim yönetimkulüp tamamen boyun mu eğmiş durumda dursun'un politik entrikalarına
gs'nin reaksiyon verecek başka bi iç mekanizması yok mu an itibariyle?
birileri bu konularda konuşsa iyi olacak
100%. Kontenjan bahanesi de sunamazlar, ama adamlar hain oldugundan hicbir hamle yapmiyorlarBari Hakan'i alalım. Şu ortamda çok işe yarardı.
Öyle bir öncül düşünce şart değilsiyaset dur dedi iddiasının bir öncülü de siyaset 4 senedir yürü dedi olur
bence biraz mantıklı düşünürseniz kendi takımınıza gölge düşürmemiş olursunuz
Öyle bir mantık kurmak akla izana aykırı. Birinde engellenmeyip serbest bırakıldığın için de şampiyon olabilirsin, diğerinde dur denip engelleniyorsun.siyaset dur dedi iddiasının bir öncülü de siyaset 4 senedir yürü dedi olur
bence biraz mantıklı düşünürseniz kendi takımınıza gölge düşürmemiş olursunuz