Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    122
  • Bu anket kapanacak: .
Rakiplerin ilk isteği okan buruk'un cimbomdan gitmesi. Bu da olursa niyet net ortaya çıkar

Bu hesap güvenilir mi
Olayı şöyle anlatayım daha 1-2 hafta önce Lucumi'yi herkesin eleştirdiği Dursun'un kardeşi istiyor diyorlardı Lemina yerine. Şu an yönetimin ne yaptığı belli olmadığı için işte herkes etkileşim peşinde bir şeyler sallıyor. Çünkü yönetim veya başkan ne yaptıkları belli değil. Lig başlayacak takımın forması 2 sponsor dışında boş. Takımın sponsoru yok.

Hain dursun yarin basin toplantisinda istifasini aciklayacaksa konuṣsun. Yoksa kapasin çenesini, konuṣdugunda dahada batiriyor

Ulan ne adamlarsiniz Fb ye şampiyonluğun satılıp sözler verildiğine inanıyorsunuz da o zaman Bjk ve ts niye tonla adam alıyor? Hele ts gibi siyasi lobisi yüksek olan bir takım.

Başkanı baskı altına almayalım çalışmak istemiyorsa okan burukla devam etmesi daha kötü.
Başkanın gs'nin sezonunu böyle yedi malesef :

14694.webp

Parades de gelip Muci geçen seneki gibi katkı verirse fena değiller. Sadece sağ stoperleri nasıl bilmiyorum

Ulan ne adamlarsiniz Fb ye şampiyonluğun satılıp sözler verildiğine inanıyorsunuz da o zaman Bjk ve ts niye tonla adam alıyor? Hele ts gibi siyasi lobisi yüksek olan bir takım.
Bjk ve ts'ye siz de durun fb şampiyon olacak diye hiç kimse diyemez. Bu sadece bizim pasiflere denebilecek birşey, öyle bir ihtimal varsa eğer

Şampiyonluğun falan satıldığı yok ya Ali koç geldiğinden beridir aynı konu vardı zaten, okan aşırı para harcatıyor dursunda ona adam almıyor gibi işin türkçesi bu. Makul fiyatlarda oyuncu isterse insan gibi bal gibide transfer yapılacak muhtemelen.

Şampiyonluğun falan satıldığı yok ya Ali koç geldiğinden beridir aynı konu vardı zaten, okan aşırı para harcatıyor dursunda ona adam almıyor gibi işin türkçesi bu. Makul fiyatlarda oyuncu isterse insan gibi bal gibide transfer yapılacak muhtemelen.
O da kolpa. Mikautadze, pap gey doue falan çok mu maliyetliydi saraya 23 sıkan onlari da alırdı.

Bence de mevzu buraya gidiyor.

Bence böyle bir değişiklik olursa yeni hocayla birlikte kalite transferler görme ihtimalimiz artar bu boyuta gelmiş bir anlaşmazlığın ise lig başlamadan ayrılıkla sonuçlanması çok daha iyi olur.

Hocanın istifası en karlı senaryodur gözümde.
sizin ben taraftarliginiza tukureyim

salah geldiginde boyle sokaktaki duz kasa jkliler ne dusunuyor diye merak ettigim icin birkac yayin dinledim. yayina gonderilen yorumlarin yarisina yakini ts’ye risk teskil etmeyelim diye devlet araya girdi ve onlari sampiyon yapacak minvalinde seylerdi.

toplum oyle bir manipulasyon bombardimani altinda hapis ki, saglikli dusunemiyor hicbir konuda. her seyi aciklayacak tek ve basit bir cumle umut ediyor sadece. o da komplo oluyor mecburen.

Geri
Üst Alt