Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    137
  • Bu anket kapanacak: .
Galatasaray transferde gaza bastı

Son düzenleme:
Şu adamı 5 milyona satıyorsun
Neden ya

Satma. Milletin sana yaptığı gibi son günü beklet

Gelsin seve seve antremanlara çıksın
Çıkmıyo mu, çağır noteri bas cezayı

Antremanlara çıkmadığında, sezon başı kampı yemediğinde gitmek için çırpındığın udinese alıyor mu seni bak bakalım

Ki bu adam bizden nefret eder gibi kaçtı sanki bi tarafına kazık soktuk

Ordan burdan 3-5m tasarruf diye son günü bekleyen dursun şu şerefsizi 5m na peşkeş çekiyor

Ah erden kardeşim ah. Acil lazımsın da
kiralaya kiralaya çıakrdık galiba onun parayı zaten biz ya. topcu ilk sene sonrasında kalmak istemedi abi normal

Sevgili renktaşlar, biliyorum hepimiz sabırsızlıkla yeni transferleri bekliyoruz. Bu yüzden bazen en saçma kişilerin duyumlarını bile gayri ihtiyari olarak paylaşma gereği duyuyoruz. Fakat bizi sosyal medya bataklığından ayıran en önemli özellik, kaynakların güvenilir olmasına özen göstermemizdir. Yani birinin salladığı bir ismi boşuna sayfalarca konuşmak yerine, güvenilirliği az çok kanıtlanmış kişilerin haberlerini paylaşmak ve ona göre konuşmak daha mantıklıdır.
Bu yüzden sizden ricamız, güvenilirlik açısından sıraladığımız listeye tekrar göz atmanız. Esenlikler diliyorum.

Sevgili renktaşlar, biliyorum hepimiz sabırsızlıkla yeni transferleri bekliyoruz. Bu yüzden bazen en saçma kişilerin duyumlarını bile gayri ihtiyari olarak paylaşma gereği duyuyoruz. Fakat bizi sosyal medya bataklığından ayıran en önemli özellik, kaynakların güvenilir olmasına özen göstermemizdir. Yani birinin salladığı bir ismi boşuna sayfalarca konuşmak yerine, güvenilirliği az çok kanıtlanmış kişilerin haberlerini paylaşmak ve ona göre konuşmak daha mantıklıdır.
Bu yüzden sizden ricamız, güvenilirlik açısından sıraladığımız listeye tekrar göz atmanız. Esenlikler diliyorum.

@Mehmet Mehmetoglu güvenilir bir kaynak mı? Biraz önce bana bugün transfer olacak dedi.

Hayırlı işler

Ekli dosyalar

• kaiBI9jBaL1-uy1W.webp
    kaiBI9jBaL1-uy1W.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 7
Gelmez ama martinelli baya baya iyi olur leaodan daha iyi olur muhtemelen

Martinelli
Sol stoper
10 numara
6 numara

İhtiyaç budur

adamın en kalbur üstü özelliği topu tutması, kaybetmemesi aslında. İyidir kötüdür muhabbetine girmeyeceğim zira genel olarak takımda kimse de heves yok gibi bir görüntü var.
Benim fikrim şu dönemde topçulara yüklenmek yerine ''Başkan'' sıfatı ile takılan herife yüklenmek.

etebo beyinsizin tekiydi yahu. Hocanın rahat kafa ile nasıl kullanacağına bir yol bulması lazım. Profil olarak ihtiyaç olan bir profildi ama şu ana kadar pek göstermedi bunu.
Dogru soyluyorsun su an Lesley en masum adam. Ayrıca bence diger ortasahalardan cok da geride degil.
Takımı bu hale getiren başkan.
Bu tarz krizlerde biz hep içe dönüp toparlandık bakalım bu sefer ne olacak.
Bizim pek ortamız yok ligi ya supururuz ya da tamamen salar ekimde havlu atarız.
Umarım sacma paralar harcanıp gelecegi de ipotek altına almazlar. Cunku su an kim gelirse gelsin bu baskı ile zor faydalı olur.

Geri
Üst Alt