Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.446
- 60.436
- 3.473
Hala mı gs ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 li yaslarda evlenenler var bir de. rezillik. çocukluk askıymıs birlikte büyümüşler vs. gram akıl yok.Futbolcu olsam net şu olurdum ya
kiralaya kiralaya çıakrdık galiba onun parayı zaten biz ya. topcu ilk sene sonrasında kalmak istemedi abi normalŞu adamı 5 milyona satıyorsun
Neden ya
Satma. Milletin sana yaptığı gibi son günü beklet
Gelsin seve seve antremanlara çıksın
Çıkmıyo mu, çağır noteri bas cezayı
Antremanlara çıkmadığında, sezon başı kampı yemediğinde gitmek için çırpındığın udinese alıyor mu seni bak bakalım
Ki bu adam bizden nefret eder gibi kaçtı sanki bi tarafına kazık soktuk
Ordan burdan 3-5m tasarruf diye son günü bekleyen dursun şu şerefsizi 5m na peşkeş çekiyor
Ah erden kardeşim ah. Acil lazımsın da
@Mehmet Mehmetoglu güvenilir bir kaynak mı? Biraz önce bana bugün transfer olacak dedi.Sevgili renktaşlar, biliyorum hepimiz sabırsızlıkla yeni transferleri bekliyoruz. Bu yüzden bazen en saçma kişilerin duyumlarını bile gayri ihtiyari olarak paylaşma gereği duyuyoruz. Fakat bizi sosyal medya bataklığından ayıran en önemli özellik, kaynakların güvenilir olmasına özen göstermemizdir. Yani birinin salladığı bir ismi boşuna sayfalarca konuşmak yerine, güvenilirliği az çok kanıtlanmış kişilerin haberlerini paylaşmak ve ona göre konuşmak daha mantıklıdır.
Bu yüzden sizden ricamız, güvenilirlik açısından sıraladığımız listeye tekrar göz atmanız. Esenlikler diliyorum.
Transfer Güvenilirlik Rehberi devreye girmiştir.
Transfer haberlerini daha iyi anlayabilmek ve dogru degerlendirmek adina sizler icin kategori seklinde bir liste hazirladik.
TIER 3'ten itibaren bir transfer konusunu/haberini forumda acilmasi uygun bulunalacak. Listenin daha altinda yer alan (4/5 ve yasakli kaynaklar) sahis ve kuruluslarin haberlerini forumumuzda ozel bir konu olarak bundan sonra acmiyoruz. Bunlar icin daha sonra ozel bir sabit konu acilacaktir (Transfer dedikoduları)
Üyelerimizden; Hasan Bekir , Hasan Çam ve basta Onur Üründül olmak uzere diger yonetici...
mehmet mehmetson duyum vermez bilgi verir hocam@Mehmet Mehmetoglu güvenilir bir kaynak mı? Biraz önce bana bugün transfer olacak dedi.
Dogru soyluyorsun su an Lesley en masum adam. Ayrıca bence diger ortasahalardan cok da geride degil.adamın en kalbur üstü özelliği topu tutması, kaybetmemesi aslında. İyidir kötüdür muhabbetine girmeyeceğim zira genel olarak takımda kimse de heves yok gibi bir görüntü var.
Benim fikrim şu dönemde topçulara yüklenmek yerine ''Başkan'' sıfatı ile takılan herife yüklenmek.
etebo beyinsizin tekiydi yahu. Hocanın rahat kafa ile nasıl kullanacağına bir yol bulması lazım. Profil olarak ihtiyaç olan bir profildi ama şu ana kadar pek göstermedi bunu.