Transfer Nöbeti #9

Oooo konyak bey hg, Leao bugün açıklanıyordu size göre ?

Ben Leao'nun 48 saate açıklanacağını söylemedim.

Leao'yu 48 saat içerisinde bitirerek, Villarreal maçı öncesinde getirme çalışmaları var. Bunun için çalışıyorlar, en sıcak isim kendisi dedim.

Okuduklarımızı farklı yorumlamayalım. Hala söylüyorum en sıcak 2 isim Can ve Leao diğer isimler değil. İkisiyle çok hararetli çalışma var. Batrakov için de Dursun'un kurmayları sıcak bu kadar.

Bunca şeye rağmen hala başkanımız özveriyle çalışıyor diyerek önüne geçmeye çalışırsa, onun da çoktan gitme vakti gelmiştir. Taraftar kuduruyor sence onlar görmüyor mu bu durumu?
Sinirleniyormudur bilmem , muhtemelen sinirleniyordur ama bunu dışari vuracak bir karakteri yok. Öyle bir adam değil yani o yuzden aksam yine klasik seyler diyecektir bir tepki falan beklemiyorum ben.

Mora tam bir wonderkid gibi duruyor ama opsiyonsuz kiralik transferine onay verecek kadar mal degilizdir umarim. Gidip Guney Amerika’dan genc oyuncu alin daha iyi.

Haftalardir ayni isimler yazilip ciziliyor, demek ki bir planlama falan hic yapilmamis.

Sinirleniyormudur bilmem , muhtemelen sinirleniyordur ama bunu dışari vuracak bir karakteri yok. Öyle bir adam değil yani o yuzden aksam yine klasik seyler diyecektir bir tepki falan beklemiyorum ben.

Elbette başkan transfer yapmıyor demeyecektir ama Fatih hoca gibi gerektiğinde alttan lafı sokup yargı vermelidir. Aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın modunda olursa ilk giden kendisi olacak haberi yok.

Biz fildisinden niye direkt oyuncu getiremiyoruz?Bizim neyimiz eksik .?

Boşuna nöbet açıyoruz yaz boyu Eylül Ayı Transfer Nöbeti diye açalım menajerlerin kucağına oturalım kafi bence gelecek yıl bunu ciddi ciddi düşünmeliyiz.

Ben Leao'nun 48 saate açıklanacağını söylemedim.

Leao'yu 48 saat içerisinde bitirerek, Villarreal maçı öncesinde getirme çalışmaları var. Bunun için çalışıyorlar, en sıcak isim kendisi dedim.

Okuduklarımızı farklı yorumlamayalım. Hala söylüyorum en sıcak 2 isim Can ve Leao diğer isimler değil. İkisiyle çok hararetli çalışma var. Batrakov için de Dursun'un kurmayları sıcak bu kadar.
Tutmazsa çok uğraştılar derim geçerim diyosun

sayın imparatorun kamusal alanda yönetimi taraftarın önüne atmasından da bir fayda elde etmedik geçmişte. ayrıca bu yönetim hiçbir açıdan eski yönetimler gibi zayıf değil. osimhen'i, icardi'yi, sane'yi getirmiş kağıt üstünde çok güçlü bir başkan figüründen bahsediyoruz.

bir de okan buruk'un histeri krizleri geçiren bir mizacı yok. adam aşırı özgüvenli ve sakin.

Dostum anlama kapasitesi sorunu mu var bazen merak ediyorum.

Her gün yeni isim salmamamı mı istiyorsun mesela? Foruma girdiğimden beri ısrarla söylediğim tek şey Leao, Can ve Batrakov için uğraşıldığı.

Ne Mora ne Veiga ne Martinelli. Hiçbirinin gündemde olmadığı. İsim sallayıp isim tartışmamızı mı istiyorsun anlamadım.

Olanı söylüyorum, adamlar bu transferlerle uğraşıyor şu an. Hep dediğim şey de kilit nokta Can, çünkü tüm bölgeleri etkileyecek.

Bu sene transfer konusunda tutturabilen Dursun Özbek bile olamaz. Belli bir çalışma var ama sonuç yok. Gidersin Iphone alıcam dersin bakarsın incelersin parayı cüzdandan çıkartmazsın. Personel indirimi var mı şu indirim var mı zart zurt dersin satıcıyı bunaltırsın. Bu sene sağolsunlar 4 senenin özgüveniyle birini sıkarız tutar kafasındalar. Osimhen kaçmak isteyince ne yapacaklar çok merak ediyorum.

10 m kiralama maliyetiyle opsiyonsuz oyuncu alacak kadar da mal değildir bizimkiler. Rio ave miyiz biz la niye opsiyonsuz kiralayalım portonun 19 yasındaki cocugunu?

Geri
Üst Alt