Aşil Ohtani
Sarı Üye
- 30 Temmuz 2026
- 257
- 319
- 363
arslanov osimen gibi pres yapıo ilerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk ergün ve abdullah kavukcu var.Herşey olabilir.10 m kiralama maliyetiyle opsiyonsuz oyuncu alacak kadar da mal değildir bizimkiler. Rio ave miyiz biz la niye opsiyonsuz kiralayalım portonun 19 yasındaki cocugunu?
eren derdiyok almışızsa kimlere aldik
33 milyon euro eder mibatrokav asist
ama herif atamadı
Bana sorarsan 10 numarayı etkilemez.Can a bu kadar para vermeye degermi?Açıkçası bende soru işareti.Dostum anlama kapasitesi sorunu mu var bazen merak ediyorum.
Her gün yeni isim salmamamı mı istiyorsun mesela? Foruma girdiğimden beri ısrarla söylediğim tek şey Leao, Can ve Batrakov için uğraşıldığı.
Ne Mora ne Veiga ne Martinelli. Hiçbirinin gündemde olmadığı. İsim sallayıp isim tartışmamızı mı istiyorsun anlamadım.
Olanı söylüyorum, adamlar bu transferlerle uğraşıyor şu an. Hep dediğim şey de kilit nokta Can, çünkü tüm bölgeleri etkileyecek.
Bana bu sene patlamayan muhabir /duyumcu söyler misin?Tutmazsa çok uğraştılar derim geçerim diyosun
Bana sorarsan 10 numarayı etkilemez.Can a bu kadar para vermeye degermi?Açıkçası bende soru işareti.
33 milyon euro eder mi
Geçen sene dilimizde tüy bitti.10 milyonken.Ama dinletemedik.Ama dediğin gibi 50-60 aslaaaa.Cunku çok eksik tarafları var.Geldiginde gözlerimiz hep oladar paralık oyuncu arayacak ama olmayacak.Oyuncuyada yazık.Kisa sürer bizimle olan aşkı.Haaa mükemmel performans gösterir o ayrı ama zor.Can şu konuda önemli. Hem Barış için hem de arkaya yapılacak tavsiye için. Yani yerli bir isme ihtiyacımız var ve Can ön hattın pek çok alanını yedekleyebiliyor.
Paraya gelecek olursak 30 eder bence ama 50 60 hayır.