Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Martinelli

• Leao

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
yetişkin yabancı forvet ne anlam ifade eder

@kahve Konyak

Tamam ulan yeter... hayırlı 1 haber vermedi ya lan herif... 10 numara beklerken kanat ismi ki bildiğimiz isimler, bir satış ve forvette farklı arayışlar haberi girdi... bu 3 haberin de bize faydası var mı bilemedim...

Arsenalde oynuyor daha ne kadar silkelenecek bu adam. Ayrıca 18 milyon nere 45 milyon nere. 10 milyondan daha az maasa mı gelecek.
Ustelik barısı ne yapacaksın bu adamı alınca. 10 numaran yok 2 tane 40 milyonluk sol kanadın var.
Yanlış bakış açısı, barış kazan kaynatmaya müsait. Yaşı geçiyor iyi bir teklif alırsa gitmek isteyebilir.
Ayrıca trossard denilen adama maaş olarak 10 milyon verilmez aynı saçmalığı rafa silvada da yaptılar sonra oyuncu gitsin diye açıktan maaş verip gönderdiler.

Ek olarak Arsenal'de oynuyor diye başka bir yerde o sıçramayı yapmayacak diye bir şey yok. Arsenalin standart oyuncusuyken buralarda takımın yıldızlarından biri olur. Dünya çoğu örneği var bunun kvara bunun örneklerinden biri diyebiliriz napolide tamamen durağan bir futbola geçmişken psd'de herif kendini buldu şimdi al alabiliyorsan 150'ye.

Hakimi misal interdeydi bu herif bak zirvesini psg'de gördü.
Keza 26 yaşındaki torreira Arsenal'de futbolu bırakacaktı, davinson 27 yaşında bize geldi ve 30-40 milyonları görecek seviyelere geldi.

Bizim şuursuzlar satamıyor sadece.

Ek olarak seneye de güvenmiyorum ve barış da en iyi sağ tarafta performans veriyor. Gerekiyorsa taneyle çift fw olarak oynarsın ki Alman mt'de de yer yer bayernde de tek yardımcı fw olarak oynadı. Atak yaparken en ileride sane yer alıyordu böylece çok büyük tehdit unsuruydu.

Leaoyu çok isteyen biri olarak harbiden soğudum imşallah martinelli olur

Singoyu satip, baskan gidip 10 milyona Mouandilmadji alacak. Kar yapilan kisim ile, tonca kiralik teklifi yollariz.

Hoca eldeki tek yaratıcı orta saha boşuna Sara demedi bence satılacak kişi Singo olur

Bir yetişkin forvet , bir yavru kanat ve 10 numara planı varmış

Umarim bu martinelli copunu almayiz. Arsenal o cope en az 40 milyon ister... premierlig fiyatlari cok abartili

Geri
Üst Alt