- 29 Ocak 2024
- 8.630
- 7.601
- 643
Daha 1 ay önce yaptığımız kadroya bak telefonda buldum, nereden nereye geldik yauv yazık 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha 1 ay önce yaptığımız kadroya bak telefonda buldum, nereden nereye geldik yauv yazık
Ekli dosyayı görüntüle 330977
Ekli dosyayı görüntüle 330977
8 yıl oldu alper ağzıma sürmeyeliBunu kafa ayık iken yapmış olamazsın

Hainlik suphelerimiz dogru mu acaba he
Hainlik suphelerimiz dogru mu acaba he
8 yıl oldu alper ağzıma sürmeyeli![]()
Transfer döneminin başı sonu fark etmeksizin menajer kucağına oturmadan transfer yapabilecek yetiye hiçbir vakit sahip olmadık zaten; scouting filan bize göre olmayan, organizasyon kabiliyeti gerektiren şeyler. Yenilen kazığın boyutu önem arz ediyor. En önemlisi de ihtiyacı karşılayacak doğru isimler için o kazıkların yenmesi. Mevzu budur...Menajerler açmış kucağını bizimkileri bekliyor. Kazıklanacağımız kesin artık
Bu iş fena bi yere gidiyor…
Doğru menajeri bulursan gardi gibi o parasını kazanır sen de iyi oyuncu kazanırsın. Dolandırıcı menajer ile çalışırsan hem parasını kazanır hem de kalitesiz topçuyu iteler bizeTransfer döneminin başı sonu fark etmeksizin menajer kucağına oturmadan transfer yapabilecek yetiye hiçbir vakit sahip olmadık zaten; scouting filan bize göre olmayan, organizasyon kabiliyeti gerektiren şeyler. Yenilen kazığın boyutu önem arz ediyor. En önemlisi de ihtiyacı karşılayacak doğru isimler için o kazıkların yenmesi. Mevzu budur...
Ṣuan yedekte ṣaṣkin 1 tane forvet bile olmadigindan kim gelirse okuz acikcasiDeniz gülü isteyenler hangi kafayla istiyor yav, bildiğin şaşkın şaban o herif
Hea cuma mactan önce kolpa salacaklar demek. Neyse ki artik taraftar yemiyorbir bilgi de be vereyim bu gece için. İsim öğrenemedim ama cuma günü şaşırılacak bir isim açıklanabilir/son dakika haberi geçebilir şeklinde
Gardi dahil hiçbir menajerin eline de ipleri tamamen bırakmayacaksın. Ne olduğunu anlamadan öyle bir kazık yersin ki daha da çıkaramazsın.Doğru menajeri bulursan gardi gibi o parasını kazanır sen de iyi oyuncu kazanırsın. Dolandırıcı menajer ile çalışırsan hem parasını kazanır hem de kalitesiz topçuyu iteler bize
u23'e uyuyor. West Ham'da daha çok 2. forvet gibi oynamış sanırım.