Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Martinelli

• Leao

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sizler burada epey aktif olup bu kadar habersiz olmaniz da ayri bir komik geliyor bana. Ben sizin kadar aktif degilim burada ama ben bile gecen sene yapilan transferlerde Tolgahan denilen sahisin kac tane net detaylar ile beraber transferleri yazdigini X'te okuduk ve takip ettik. Biraz takip etsen sende bunu bilirdin renktas
1 2 güne tekrar haberleşelim reis

..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-08-06-14-49-45-543_com.twitter.android.webp
    Screenshot_2026-08-06-14-49-45-543_com.twitter.android.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 9
1 2 güne tekrar haberleşelim reis
Konu o degil renktas. Gecmis transferleri hic bir muhabirin soylemeden kendisi rakamlar ile yazip paylasti. Burada moderator arkadaslar belkide konusunu bile acmistir veya eski nobette paylasanlar olmustur. Demek ki kendisi yonetime yakin veya tanidiklari var ki bir yerden haber aliyor. Ama suan henuz yonetim bir sey yapmiyor belkide kimsenin net haber verememesi bundan dolayi olabilir.

Bugün de transfer olmadı.

Yarın bakalım ne bok yiyecekler..

Bu sefer tam tersi oyuncular da transfer istiyor
Mevcut kadroyla bu çarkın dönmeyeceğinin, ciddi can suyu olacak transferler gerektiğinin herkes farkında; bir tek hala 'en iyi kadro bizde' diye kibirlenen yönetim hariç. Hocadan emin değilim; falancayı filancayı küstürmeden nasıl transfer yapsak derdindedir muhtemelen, yönetimin becerip beceremeyeceğinden çok işin o tarafına kafa yorar muhterem.

Geri
Üst Alt