- 17 Eylül 2018
- 20.863
- 23.700
- 1.983
u23'e uyuyor. West Ham'da daha çok 2. forvet gibi oynamış sanırım.
Tarzını Romulo'ya benzettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
u23'e uyuyor. West Ham'da daha çok 2. forvet gibi oynamış sanırım.
Hayır ısrarla denenilen bir isim. Aktif gündemdekilerden bağımsız. Bu benim kişisel tahminim bana da gelen cuma bir sürpriz çekilebilirDuyulmayan bir isim mi
Nedendir bilinmez, ama içimde Kenan Yıldız için uğraşılıyor diye hissim var. Barış artı Para veya Barış + bir futbolcu daha.
Kenan’ın yanına en iyi arkadaşı olan Can Uzun transferi.
Keçigörenin %20 puf olması.
Ama sonra Kavukcu ve Dursun Özbek aklıma geliyor![]()
Peki niye böyle yapacak sence. Bu adamın zihin yapısını hiç kimse çözemedi. Aklından ne geçiyor anlamıyoruzTam tersi. Bak Eylul’de parayi nasil savuracak. Can Uzun’a en az 50 milyon verir.
Şimdilik Sane ile idare ederiz orayı.Üstat, içinde başka ne tür hissler var? Solda Kenan, sağda Yamal uygun mudur?
Onu kendisi ve ekibine sormak lazim. Futbol piyasasinin hakimi onlar.Peki niye böyle yapacak sence. Bu adamın zihin yapısını hiç kimse çözemedi. Aklından ne geçiyor anlamıyoruz
Bilmediğim ismin neyini vereyim hocamBu mesaja kadar savunmuştum seni de, bu ne allasen..
Bende engelli bir arkadasimizin Tarot falı gibi duyum mu olur
Çok izledim maçını , Çok iyi transfer h.obir bilgi de be vereyim bu gece için. İsim öğrenemedim ama cuma günü şaşırılacak bir isim açıklanabilir/son dakika haberi geçebilir şeklinde
Ozaman niye gaza getiriyon bizi kahve konyakBilmediğim ismin neyini vereyim hocam
Maçtan sonra 3 gün tatile cikiyor hepsi. Tatilde moralleri bozulmasınCuma’ya kadar transfer gelmez maç var oyuncuların morali bozulur.
Sizler burada epey aktif olup bu kadar habersiz olmaniz da ayri bir komik geliyor bana. Ben sizin kadar aktif degilim burada ama ben bile gecen sene yapilan transferlerde Tolgahan denilen sahisin kac tane net detaylar ile beraber transferleri yazdigini X'te okuduk ve takip ettik. Biraz takip etsen sende bunu bilirdin renktas.Tolgahan diye ne olduğu belli olmayan biri var ve transfersizlikten cidden buna inanan bir kitle var ne kadar üzücü
Tatilde telsiz kapatıyorlar haberleri olmaz. Singo’nun morali bozulabilir ama borcunu ödemek için Tag yapıyor olacak.Maçtan sonra 3 gün tatile cikiyor hepsi. Tatilde moralleri bozulmasın
Kendini çok zeki sanıyor. Futbol piyasasını gram bilmiyor ama biliyor sanıyor. Haliyle zaman kaybediliyor ondan sonra yumurta kapıya dayanınca mecbur kazık yiyoruz.Peki niye böyle yapacak sence. Bu adamın zihin yapısını hiç kimse çözemedi. Aklından ne geçiyor anlamıyoruz
Bu sefer tam tersi oyuncular da transfer istiyorCuma’ya kadar transfer gelmez maç var oyuncuların morali bozulur.