Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Martinelli

• Leao

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Tüm duyumcuları kucağa almayı planladığım ÖZEL haberim:

Galatasaray hafta sonuna kadar hiç kimseyi almayabilir. Büyük ihtimalle bu hafta da boş geçecek. Kimin haklı çıkacağını göreceğiz.....
Mantıklı aslında Galatasaray kimseyle ilgilenmiyor transfer olmayacak diye bir duyum hesabı olsa hep tutturmuş olur

bir bilgi de be vereyim bu gece için. İsim öğrenemedim ama cuma günü şaşırılacak bir isim açıklanabilir/son dakika haberi geçebilir şeklinde
Bu mesaja kadar savunmuştum seni de, bu ne allasen..

Bende engelli bir arkadasimizin Tarot falı gibi duyum mu olur

bugün kimi almadik

Tatil bitti eve vardım yeni.

Paylaşıldıysa es geçin bunu;

Galatasaray, Gabriel Martinelli için bu hafta sonu resmi teklifte bulundu. Arsenal yerine başka bir takviye yapması durumunda Martinelli'nin ayrılmasına izin verecek. Galatasaray'ın teklifi 40 milyon Euro civarında. (Ben Jakobs)

Bu sezon ciddi olarak satılmış olabilir mi?
Dursun'a siz çok karışmayın, diğerleri arasında geçsin gibisinden şeyler söylenmiş olabilir mi? @Keramettin TANRIVERDİ

Mora'yı da Roma kapmış

Biz kimi alacağız ula?!

Leao, Martinelli, Batrakov, Mora, Can, Chermiti. Birkaç gündür bu isimler dönüyor, toplam bonservisleri 250 milyon euro ama işin en hazin yanı bir tanesi için bile takımın çehresini değiştirir diyemiyoruz. Potansiyel olarak yapabilir diyoruz.

Sol kanada gelecekler totalde Barış'tan çok fazlasını verir mi belirsiz, merkeze gelecek oyuncular tecrübesiz. Bruno, Reijnders, Brahim, Camavinga, Ruiz, Musiala, Odegaard gibi oyuna direkt etki edecek tüm isimlerin sesi kesildi. Bugün itibarıyla 150 milyon üzeri bonservis harcayıp hala kağıt üzerinde harika takım olduk diyememe ihtimalimiz var. Bu canımı sıkıyor.

Dursun’a bu sene nadasa bırakın size iaşe ödeyelim demişler.

leao en son gidilicek isim . 6 tane ilk 11 oyuncusu lazım. 4 sene sonra çöküş dönemi başladı maalesef. Yazın seçim olur yada onu bile beklemezler . Gidip 50 birine sıkmaya gerek yok kaldıki barış varken leao ya sıkmak kadar saçma bir harekete hiç gerek yok.

IMG_3186.webp

Geri
Üst Alt