- 3 Haziran 2015
- 57.430
- 66.663
- 4.143
Tam bizlik işte 17 küsür maçta birisi ziraat Türkiye kupasında olmak üzere Gs kariyerini iki golle taçlandıracak isim belli olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gelirse Osimen yedek kalir simdiden uyarayim
Pişman oluruz satarsak.Singodan bahsediyor. Santrafor ile ilgili bilgim yok
secim falan olmaz hayal kurmaga gerek yokHesap vermek değil, bu kadar tepkinin sezon içinde seçim çağrısına döneceğini bildiğine eminim. Bunun önüne set çekmek için bu duygu sömürüsüne girecektir.
Duyulmayan bir isim miBir tahminim var ama tahmini dillendirerek ümit vermeyelim. Olursa aşır keyifleniriz ama sanmıyorum çözebileceklerini
Özelden söyledi bellinghammışDuyulmayan bir isim mi
Bu benim tahminim. Seçim olur/olmaz diyemem ama uçuruma sürüklüyor kendini. Elmas, Terim gibi bir dayanağa rağmen o sonuçlardan sonra 1 sene dayanabilmişti. Bunun dayanağı da yok.secim falan olmaz hayal kurmaga gerek yok
hicbir zaman da kendini savunacak aciklamalar yapacak duruma dusmez
bunun icin soru soracak gazeteci olmasi yahut taraftara karsi sorumluluk duymasi gerekiyor
Duyulmayan bir isim mi
Elmas bir kere kesinlikle Galatasarayli idiBu benim tahminim. Seçim olur/olmaz diyemem ama uçuruma sürüklüyor kendini. Elmas, Terim gibi bir dayanağa rağmen o sonuçlardan sonra 1 sene dayanabilmişti. Bunun dayanağı da yok.