Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Martinelli

• Leao

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Batrakov ile Mora'nın gündemden düşmesi benim için yeni transfer niteliğinde. Bu açıdan verimli bir gün oldu diyebilirim.

Belli ki sıkılacak tek kurşun var. Şu anda o kurşuna değecek bir isim de ortada yok. Açıkçası böyle bir fırsat gelinceye kadar bekleme taraftarıyım. Gelmezse de adı geçen çöpler kadarını her halükarda alırsın zaten

Sen böyle diyorsan olacak değil olmuştur bile.
Season 9 Nbc GIF by The Office
Ya bırak, Martinelli'yi o Martini-Henry okuyordur

Arkadaşlar GS yönetiminden bilgi alan kişi Nostradamus değilse patlar zaten. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek yaa.

Bir de tepeden konuşup evrenin bütün sırrını çözmüş gibi takılmayın yani. İsteyen istediğine inanır, sana da inan diye dayatan yok.
Aynen şuna inanmayın buna inanmayın diyenleri ben de anlamıyorum, sürekli büyük resmi ben gördüm havaları. Ya bırakın insanlar inanmak isterse inansın siz de büyük resmi gördünüz madem inanmayın.

Singo sakatına kimse 30 vermez, gidecek oyuncu Sara dır ama sevinirmiyiz bu yerine gelecrk oyuncuya bağlı.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta sahada düzgün adam yokken Sara satıp forvet almak da bu yönetime yakışan bir hamle olur... Nhaga'yı da kiralarlar... Oguçukku zaten 3-5 maç sonra gözden düşer zor forma görür gibi...

Torreira-Lemina-Kaan-İlkay-Yunus orta sahası hayırlı olsuuuuun... Böylece Lemina stoper rotasyonuna da giremez, orada da eksik kalırız... Ha bir de çift forveti bu orta sahayla kotarmaya çalışacağız demektir... Daha da boş orta saha, daha çok geçiş...

Basimizdaki adam boyle olunca ne beklediki

Geri
Üst Alt