Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.842
- 43.829
- 3.888
Singo giderse Mithat Pala isterim
Dostum vasat heriflere neden bu kadar zaafin var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Singo giderse Mithat Pala isterim
Ya bırak, Martinelli'yi o Martini-Henry okuyordurSen böyle diyorsan olacak değil olmuştur bile.
![]()
Aynen şuna inanmayın buna inanmayın diyenleri ben de anlamıyorum, sürekli büyük resmi ben gördüm havaları. Ya bırakın insanlar inanmak isterse inansın siz de büyük resmi gördünüz madem inanmayın.Arkadaşlar GS yönetiminden bilgi alan kişi Nostradamus değilse patlar zaten. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek yaa.
Bir de tepeden konuşup evrenin bütün sırrını çözmüş gibi takılmayın yani. İsteyen istediğine inanır, sana da inan diye dayatan yok.
Bu dönem daha tutturduğunu görmedim.Restes geliyor denirken Uğurcan ile anlaşıldı diyen hesap, Asprilla, İlkay’ı falan da ilk o girdi genelde doğru bilgileri
Ankara da kim şişeye oturmuş ki
2 sene boyunca maasinin yarisini biz verecegiz baska turlu 30a satamayizsingo ya kim 6 milyon maas verir yav
Singo sakatına kimse 30 vermez, gidecek oyuncu Sara dır ama sevinirmiyiz bu yerine gelecrk oyuncuya bağlı.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu donem ertem sener'e bagladi ama gectigimiz 2 donem iyiydi. onun kredisini yiyor.Bu dönem daha tutturduğunu görmedim.
topcunun hasidirDostum vasat heriflere neden bu kadar zaafin var
Transfer dönemi başında takip edilen U23’leri yazmıştı Lesley tuttu mesela, ponomarenko falan da vardı listede bence genel olarak tutuyor sorun yönetimdeBu dönem daha tutturduğunu görmedim.
Mevzu o değil miydi yawYa bırak, Martinelli'yi o Martini-Henry okuyordur