Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Salla bunları renktaş takma kafaya. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

Öncelikle çocuğun sağlıklı 1 şekilde doğsun reis.Futbol falan filan 2. veya 3. planda olmalı.Yeğenimiz inşallah adı gibi aslan yürekli olur..

Allah razı olsun dostlar ,

Kendi çabamızla , çapımızla , biz bu renkler içinde yaşamaya özen gösterirken

gönül verdiğimiz takımın başında böyle çapsızlar olması insanın kanına dokunuyor resmen

Ulan eylülde evladımız dünyaya gelecek Allah izin verirse , adını bile Aslan koyacağım

ne hale soktular insanın moralini ,

ben doğduğum sene Galatasaray 14 yıllık hasreti bitirmiş , inşallah bizim oğlan doğduğu sene de fener 14 yıllık hasreti bitirmez .

Ekli dosyayı görüntüle 331007

gömleği çok beğendim heis, allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin

bilelik çok olmamış

Dogru zaten aslinda bu hepimiz icin gecerli ancak yanlis olan ve unutulmayacak olan her sene transferin bu zamanlara kalmasi.Simdi taraftar ortada sampiyonluk var diye sesini cikarmayabilir ama sampiyon olamadigimiz bir sezon sonrasinda da sonuclari cok daha agir olur.
Sadece transfer degil ki olay, planlama, butce yonetimi, iletisim, isbilmezlik ya da beceriksizlik ve orda oturan bir suru insanin olmasi.

Transfer isin goz onunde olan , en tepki ceken kisim.

hala muhtemel 11 veriyorlar

ulan başka adam mı kaldı sanki , yedekten ada yüzdeç , berat luş , can armando günerle şampiyonluğa koşarız artık

Aslinda gecmisten bugune bir adet gibiydi Galatasarayda.Alt yapidan kampa goturulen oyunculara bir nevi acemi asker muamelesi yapilirdi.Simdi menajerin oyuncagi olan alt yapi futbolcularini gorunce az bile yapiyorlarmis diyorum.Tabi kendi alt yapimiz icin konusuyorum.

Not: #ekipmükerrer

Sebahattin denen adamin saçma sapan kurdugu cümle yüzünden bundan sonra deplasmana gidecek olan taraftarımıza üzülüyorum

Yine dogru dürüst bir haber yok :-( bu nasil is yav, daha önce lig baslarken sadece bir transfer yaptigimiz oldumu?

Abdurrahim Albayrak'ın Ömer Bayram transferi ile transfer dönemini kapattik dedigi dönem su anki dönemden daha iyi gibi. Yedek forvete sadece Deniz Gül'ü alip kapatiyoruz

Böyle girelim lige clde de Psg bayernden birini çekelim bi rahatlar boşalırız iyi olur

Hepinize selamlar dostlar, aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. Derin GS'li olarak biz de forumda yerimizi aldık.

@İlker Atasay Hoşbuldum hocam. Benim için de çok şaşırtıcı ve hoş bir sürpriz oldu. Fb hesabımı kapattıktan sonra da aklımdaydınız açıkçası. O platformda değer verdiğim kişilerin başında geliyordunuz. Burada karşılaşmak nasipmiş. :)

Geri
Üst Alt