Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim takim mentalimiz de hazirlik maclarindaki gibiyse bizimde oyuncularin hic biri para etmez.Kafada bitirmis olabilir Milani.Genel istatistikleri de cok iyi kotu gecti dedikleri sezonda 10 gol 3 asist yapmis.mentali chelsea maçındaki gibiyse bonservis ödenecek bi herif değil
aşil gelmiş
birazdan gökhan umut fln gelir en iyisi
ben kaçar
lan şu alt yapı çocuklarının saçı kazımayın. Dilenci gibi duruyor gariplerim
Bizim takim mentalimiz de hazirlik maclarindaki gibiyse bizimde oyuncularin hic biri para etmez.Kafada bitirmis olabilir Milani.Genel istatistikleri de cok iyi kotu gecti dedikleri sezonda 10 gol 3 asist yapmis.
Kafada futbol oynama niyeti varsa al kirala işte. Kendini bulur topçunun hası
Asil mi gokhan miaşil gelmiş
birazdan gökhan umut fln gelir en iyisi
ben kaçar
Öncelikle çocuğun sağlıklı 1 şekilde doğsun reis.Futbol falan filan 2. veya 3. planda olmalı.Yeğenimiz inşallah adı gibi aslan yürekli olur..Ulan eylülde evladımız dünyaya gelecek Allah izin verirse , adını bile Aslan koyacağım
ne hale soktular insanın moralini ,
Ekli dosyayı görüntüle 331007
Asil mi gokhan mi
Leao piyasaya bugun cikmis bir oyuncu degil ki 2019 yilindan beridir Milanda mentali zayif kismina katilamiyorum duzenli 6-7 sezondur Milanda oynuyor.Milanda artik yuzu eskidigi icin ayrilmasini normal buluyorum.maç boyu hareket bile etmemesi "kafada milanı bitirdi o yüzden" şeklinde açıklanabilir mi
profesyonel herifsen sahadaysan topunu oynarsın yani, tüm takım koşarken öyle yandan maçı izlemek ne anlama geliyor?
bizde hocayla falan sorun yaşarsa benzer şeyler yapmayacağı ne malum
50m abartı büyük bi risk gibi duruyor