Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Bız 4 yıldır şampiyon oluyoruz Dursun a şuan salliyoruz haklı olarak bunlar Aziz e laf bile diyemiyor he bizim gibi 4 yıl şampiyon olsa bunlar heykelini diker başkanın çok biat kültürü var adamlarda

mentali chelsea maçındaki gibiyse bonservis ödenecek bi herif değil
Bizim takim mentalimiz de hazirlik maclarindaki gibiyse bizimde oyuncularin hic biri para etmez.Kafada bitirmis olabilir Milani.Genel istatistikleri de cok iyi kotu gecti dedikleri sezonda 10 gol 3 asist yapmis.

lan şu alt yapı çocuklarının saçı kazımayın. Dilenci gibi duruyor gariplerim

Aslinda gecmisten bugune bir adet gibiydi Galatasarayda.Alt yapidan kampa goturulen oyunculara bir nevi acemi asker muamelesi yapilirdi.Simdi menajerin oyuncagi olan alt yapi futbolcularini gorunce az bile yapiyorlarmis diyorum.Tabi kendi alt yapimiz icin konusuyorum.

Aslinda gecmisten bugune bir adet gibiydi Galatasarayda.Alt yapidan kampa goturulen oyunculara bir nevi acemi asker muamelesi yapilirdi.Simdi menajerin oyuncagi olan alt yapi futbolcularini gorunce az bile yapiyorlarmis diyorum.Tabi kendi alt yapimiz icin konusuyorum.

Geçen seneden beri gelen yanlışlar silsilesi var. Barış'ı 40'a satıp Lookman'ı alsaydık muhtemelen Avrupa'da bir tur daha çıkardık. Barış'ın futbolculuğunu yeterli gören varsa muhtemelen futbola bakış açımız çok farklıdır saygı duyarım. Barış'ı geçen sene satmadığın ve Lookman'ı almadığın için bu sene Leao'ya 45-50 milyon sıkacaksın belki de. Üstüne Barış için o teklifler bir daha gelir mi orası da mechul. Eldeki tek kanadın Sane. Elindeki tek forvetin Osimhen. Elindeki tek stoperin Davinson. Yarım yamalak bir sağ bek, yaşlı bir sol stoper, ortanın biraz üstü bir sol bek ve asla birbirini tamamlamayan bir orta sahan var. Bu orta sahanın içerisinde de 10 numara oynayacak bir tane adamın yok. Bu elindeki teklerden birisi "teklerse" yani sakatlanırsa bütün sezonun çöpe gitme ihtimali %99.

Yabancı kuralı vs bunların hepsi hikaye. Liverpool deplasmanında City deplasmanında hiçbir şey yapamamanın sebebi olan kadro ile Juve'ye az kalsın turu verecek kadro ile Samsun deplasmanında fark yiyen kadro ile yeni sezona başlıyorsun. Suç yönetimde suç Okan hocada. Bu kadar insan günün her dakikasında haber bekliyorsa sinir stres sahibi olmak için beklemiyor. Belki birçok insanın keyif alacağı tek aktivite ve stres atacağı tek aktiviteyi zulüme çeviren kim varsa hepsinin burnundan gelsin.

Bizim takim mentalimiz de hazirlik maclarindaki gibiyse bizimde oyuncularin hic biri para etmez.Kafada bitirmis olabilir Milani.Genel istatistikleri de cok iyi kotu gecti dedikleri sezonda 10 gol 3 asist yapmis.

maç boyu hareket bile etmemesi "kafada milanı bitirdi o yüzden" şeklinde açıklanabilir mi
profesyonel herifsen sahadaysan topunu oynarsın yani, tüm takım koşarken öyle yandan maçı izlemek ne anlama geliyor?
bizde hocayla falan sorun yaşarsa benzer şeyler yapmayacağı ne malum
50m abartı büyük bi risk gibi duruyor

"ömer bayram'la transferi kapattık" dönemiyle birlikte gördüğüm en kötü transfer dönemi.

Eylulu bekliyoruz işte ucuza almak için Cl maçına daha var Lig maclarini yeneriz diye düşünüyor dursun

Kafada futbol oynama niyeti varsa al kirala işte. Kendini bulur topçunun hası

maç boyu hareket bile etmemesi "kafada milanı bitirdi o yüzden" şeklinde açıklanabilir mi
profesyonel herifsen sahadaysan topunu oynarsın yani, tüm takım koşarken öyle yandan maçı izlemek ne anlama geliyor?
bizde hocayla falan sorun yaşarsa benzer şeyler yapmayacağı ne malum
50m abartı büyük bi risk gibi duruyor
Leao piyasaya bugun cikmis bir oyuncu degil ki 2019 yilindan beridir Milanda mentali zayif kismina katilamiyorum duzenli 6-7 sezondur Milanda oynuyor.Milanda artik yuzu eskidigi icin ayrilmasini normal buluyorum.

Geri
Üst Alt