Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Bu anket kapanacak: .
Mora yerli messi olur ama okan oynatmaz

Öncelikle Reijnders gelmeyecekse boşa ikiside gelmesin iş yapmazlar. İkisi arasından batrakov burda baya çöpleniyor mora övülüyor o sebeple ikisinden tercihim belli.

Opsiyonsuz kiralık birisini alacağımıza inanmıyorum. Osimhen ayarında birisi çıkar o ayrı ama opsiyonsuz herhangi bir isim almaz bizimkiler.

Batrakov takımın kaptanı oyunu değiştirmesi yönlendirmesi gereken isim, Mora ise sadece potansiyel vaadeden genç yetenek takımı için.

Şu aşamada ikisinden biriyse kesinlikle Batrakov.

Portekiz liginin de TR liginden farkı yok wonderkid adayı Assuncao’yu da gördük Rusya ligini boklamayın. Senin büyük takımın ülkesinde savaş olan Donetsk’e elemelerde elek oldu geçen sene geçtim Rusya’yı

Mora mı Batrakov mu diye sorulduğunda okanın vermesi gereken cevap.

1786209255456.webp

bak kudurukluktan buraya taşımış ahahahaha hadi bak şimdi %90 övdüğümü kanıtlamazsan da adam değilsin görelim bakalım , 10 tane greenwood postu bulup %90 dersin sen şimdi ahahahaha sosyal mecrada senden çok var bu arada hani ilk yada tek de değilsin haberin olsun :D ben büyük ihtimalle mesela leao çöp deseydim bu sefer de çıkıp derdinki yav greenwood övüyordun leao işte şu yönden böyle daha iyidir sen fb övmek istiyorsun falan
hani bak takıntı dereceni de şu seviyede anlatayım , ben gsyi bırakayım diye gsye gelip müthiş katkı verecek oyuncu gelmesin istiyorsun ahahaha
Ben o kadar takip etmiyorum ama arada goruyorum. Bizim yonetime kizginligindan dolayi fb transferleri gozune hos geliyor olabilir. Bircok kiside bu var zaten.

Aradigimiz 10no=mora+batrakov karisimi

Biz ya biri ya da digeri diye seçim mi yapacagiz🤣

Enciso bir yere gitti mi onu alın gidin. Sağ kanatta oynuyor hem Morayıda kiralayın.

Hergun bir Cendere oluyor

Hayır mutlaka transfer yapılacak zaten dostlar.

Asıl soru şu, Batrakov temmuz başında alınsaydı daha mı pahalı olacaktı, ucuzladı mı şimdi?

Ya da hala sol stoper'e takviye neden yapılmadı mesela.

Temmuz ayı bitmeden şunlar bitmeliydi, salakça anlam vermesi pek güç bir yöntemle hala bir şeyi bekliyorlar.

Devam. Lig başladı, aceleye gerek kalmadı artık.

Geri
Üst Alt