Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.986
- 16.494
- 2.228
Gelişme yok ki verelim rtş.Bugun full denizdeydim rica etsem son gelismeleri alabilir miyim ? Mora deniyor batrakov deniyor bunlarda kaynak kim ? Mora isi ciddi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelişme yok ki verelim rtş.Bugun full denizdeydim rica etsem son gelismeleri alabilir miyim ? Mora deniyor batrakov deniyor bunlarda kaynak kim ? Mora isi ciddi mi
Sallamayalım yav.
Bahçıvan adayı kimSonra hepimiz bahçivana.
Kendine iyi bak. Sanirim Eylul'e kadar seni goremeyecegiz o zamanTransfer olana kadar bu mesajdan itibaren mesaj atmayacağım bakalım neler olacak hadi görüşürüz
Gelişme yok ki verelim rtş.
Bahçıvan adayı kim
Zor soru! Biraz düşünmem lazım bunu.Bahçıvan adayı kim
Klasik maç öncesi gaz alma operasyonu işte reis.Ne halt yemeye Mora yaziyor ya herkes ?
Aybarsla Aşil Ohtaniye kaleci saçlı adam gibi dalıcam
Ben o kadar takip etmiyorum ama arada goruyorum. Bizim yonetime kizginligindan dolayi fb transferleri gozune hos geliyor olabilir. Bircok kiside bu var zaten.bak kudurukluktan buraya taşımış ahahahaha hadi bak şimdi %90 övdüğümü kanıtlamazsan da adam değilsin görelim bakalım , 10 tane greenwood postu bulup %90 dersin sen şimdi ahahahaha sosyal mecrada senden çok var bu arada hani ilk yada tek de değilsin haberin olsunben büyük ihtimalle mesela leao çöp deseydim bu sefer de çıkıp derdinki yav greenwood övüyordun leao işte şu yönden böyle daha iyidir sen fb övmek istiyorsun falan
hani bak takıntı dereceni de şu seviyede anlatayım , ben gsyi bırakayım diye gsye gelip müthiş katkı verecek oyuncu gelmesin istiyorsun ahahaha
Adayları belirleyin. Anket açalım. Demokratik bahçıvan seçelim.Benim birkac aday var aklimda
Kime giriyoruz