Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.150
- 67.247
- 5.003
Bu yönetim gibisini gs tarihi görmedi. Parası varken transfer yapamayacak kadar beceriksiz yönetimi dünyada bulamazsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlis soylemiyorsun. Bunu goremeyecek bir yonetimimiz var. Ya da gercekten kulupte bonservis verebilecek para yok. Hangisi daha kotu bilemedim.Başka oyuncu kalmadı ben realist yaklaşıyorum, bu oyunculara bugün burun çevirenler yarın daha kötüsü razı gelecek.
Bunlar gitmezMarsilya'nın oyuncu satması lazım kendisine gitsek alırız.
Deli hafif kalır rtsBakın bana deli diyenler olacak ama içimden bir ses Arda Güler olabilir diyor...
Bence iyi işler yapmasına rağmen tam uyum sağlamadı Madride.
Bu kadar bekleme ve heyecanı hak eden transfer olur...
Dursunun sevdiği son saniyede kasayı 70-80 milyon vererek boşalttığı bir transfer olur üstelik...
Futbolda eylül ayını yağsız kazığa oturma ayı olarak düşünebiliriz CaferinimBunlar daha fırsat çıkacak eylüle çok var demiyorsa adam neyin değilim
yav ne alakaBakın bana deli diyenler olacak ama içimden bir ses Arda Güler olabilir diyor...
Bence iyi işler yapmasına rağmen tam uyum sağlamadı Madride.
Bu kadar bekleme ve heyecanı hak eden transfer olur...
Dursunun sevdiği son saniyede kasayı 70-80 milyon vererek boşalttığı bir transfer olur üstelik...
Fm’de 2047 yılına geldim ve bir yönetim geldi başıma
Allah sizin belanızı versin bile demek istemiyorum. Siz o kadar aciz ve akılsız insanlarsınız ki, bunca yıldır binbir zorlukla kurduğum dominasyon sizin yüzünüzden boşa gidecek. Oyuncu almak isterim yönetim bonservisi fazla bulur iptal eder, oyuncu satmak isterim bu oyuncu bu kadar ucuza gitmemeli der iptal eder, ekstra kaynak talep ederim bizce yeterlidir der
Sizin kadar beceriksiz ordusu görmedim. Deveyi verseler cüce yaparsınız, şu oyunda karşıma çıktığınız için sizden nefret bile etmiyorum direkt tiksiniyorum. Oyunu da silmiyorum umarım bir sonraki seçimde defolur gidersiniz aptal ordusu sizi.