Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Fm’de 2047 yılına geldim ve bir yönetim geldi başıma

Allah sizin belanızı versin bile demek istemiyorum. Siz o kadar aciz ve akılsız insanlarsınız ki, bunca yıldır binbir zorlukla kurduğum dominasyon sizin yüzünüzden boşa gidecek. Oyuncu almak isterim yönetim bonservisi fazla bulur iptal eder, oyuncu satmak isterim bu oyuncu bu kadar ucuza gitmemeli der iptal eder, ekstra kaynak talep ederim bizce yeterlidir der

Sizin kadar beceriksiz ordusu görmedim. Deveyi verseler cüce yaparsınız, şu oyunda karşıma çıktığınız için sizden nefret bile etmiyorum direkt tiksiniyorum. Oyunu da silmiyorum umarım bir sonraki seçimde defolur gidersiniz aptal ordusu sizi.

İlk 11 e yapılması gereken transferler var ve yapılmadı ve daha da kötüsü kadro genişliğine yönelik alternatif oyuncular da alınmadı. Bu şuan tabire caizse paraşütsüz düşüş.

Bakın bana deli diyenler olacak ama içimden bir ses Arda Güler olabilir diyor...
Bence iyi işler yapmasına rağmen tam uyum sağlamadı Madride.
Bu kadar bekleme ve heyecanı hak eden transfer olur...
Dursunun sevdiği son saniyede kasayı 70-80 milyon vererek boşalttığı bir transfer olur üstelik...

Bakın bana deli diyenler olacak ama içimden bir ses Arda Güler olabilir diyor...
Dursunun sevdiği son saniyede kasayı 70-80 milyon vererek boşalttığı bir transfer olur üstelik...
Deli hafif kalır rts

Yahu arkasından bu kadar koşulacak adam mıdır bu kardeşimiz mora aşağı mora yukarı aşağısı ve yukarısı arasında fazla bi mesafe de yok günlerdir git gel yapıyoruz

En sonunda sövdürteceksiniz artık

yav ne alaka

Fm’de 2047 yılına geldim ve bir yönetim geldi başıma

Allah sizin belanızı versin bile demek istemiyorum. Siz o kadar aciz ve akılsız insanlarsınız ki, bunca yıldır binbir zorlukla kurduğum dominasyon sizin yüzünüzden boşa gidecek. Oyuncu almak isterim yönetim bonservisi fazla bulur iptal eder, oyuncu satmak isterim bu oyuncu bu kadar ucuza gitmemeli der iptal eder, ekstra kaynak talep ederim bizce yeterlidir der

Sizin kadar beceriksiz ordusu görmedim. Deveyi verseler cüce yaparsınız, şu oyunda karşıma çıktığınız için sizden nefret bile etmiyorum direkt tiksiniyorum. Oyunu da silmiyorum umarım bir sonraki seçimde defolur gidersiniz aptal ordusu sizi.

Sebo alınınca korkudan yeni bypass tekniği bulmuşsun heis

2 gün sonra Lig maçımız var
Galatasaray'ımızın yedek santraforu bile yok
On numara zaten yok
Sol kanat yedegi zaten yok
Fena muhtemel göndereceği adamların bile posasını çıkardı
Biz apar topar Halil'i gönderiyoruz
Ahmet zaten gitti
Son yılların en plansız transfer sezonlarından birisini yaşıyoruz

Geri
Üst Alt