Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Bunlar afrikada yagmur camurda kendi kendine idman yapan oglani almak istese onu bile ikna edemezler.
Ailesinden opsiyonlu kiralik alabilmek icin kirk takla atarlar.

Hala bunlardan transfer bekleyenler var.

Galatasaray, çok yakında Rafael Leao için yeni bir teklif yapacak. (Daniele Longo)

Galatasaray'ın Zeze için yaptığı teklifte kiralama bedeli bulunmuyordu. NEOM yöneticileri de 'Dalga mı geçiyorsunuz?' cevabını veriyor. (Safa Kaan Öztürk)

:D
Kendi yaptıkları haberleri mi çarpıtıyorlar şimdi de ? Gerçekten gazeteci falan gözüyle bakmıyorum artık bunlara.

yau biri "sahte transfer haberi" veriyor diye tutuklanmalı mı arkadaşlar delirmeyin

yau biri "sahte transfer haberi" veriyor diye tutuklanmalı mı arkadaşlar delirmeyin
Tutuklanmali, 30 milyon taraftari aptal yerine koymanin bedeli bu sekilde odetilmeli milleti sinir etmekten baska bir seye yaramiyor bu yaratiklar. Komple X'te duyum islerini salmis oluruz en fazla Romano birsey atti mi diye bakariz o da 1-2 dakikamizi alir gun icinde. :asd:

O zaman günde 12 saat spor programlarini kapatsinlar. Hic lazim degil ve acayip luzumsuz. Birde tek bir kanalda degil, sanki bir kac kanalda oluyor bu.

Sahte transfer haberi veriyor diye değil bir kişi hakkında asılsız haber yaptığı için. O kişiyi bir nevi taraftarların önüne attığı için tutuklanma değil belki ama ceza almalı. Ben senin hakkında yalan haber yapıp sonra elimi kolumu sallayıp bir şey olmamış gibi devam etmemeliyim mesela.

Tutuklanmali, 30 milyon taraftari aptal yerine koymanin bedeli bu sekilde odetilmeli milleti sinir etmekten baska bir seye yaramiyor bu yaratiklar. Komple X'te duyum islerini salmis oluruz en fazla Romano birsey atti mi diye bakariz o da 1-2 dakikamizi alir gun icinde. :asd:

Alper renktaş seni çok öfkeli gördüm, bence sen normalde "evet tutuklanmalı" diyecek biri değilsin. Tamamen bu allahın belası dönem yüzünden bu hale geldin, gerçi sen de haklısın. Sürekli başlık açıyosun, açtığın başlıklar yalan oluyor :asd:

O kafayı mı yediniz diyen Araplara ithafen osimhene 65 teklif ederken sorun yokta biz kullanmadığınız elemana bedelsiz kiralama teklif edince mi sorun dürzü herifler sizi

Sahte transfer haberi veriyor diye değil bir kişi hakkında asılsız haber yaptığı için. O kişiyi bir nevi taraftarların önüne attığı için tutuklanma değil belki ama ceza almalı. Ben senin hakkında yalan haber yapıp sonra elimi kolumu sallayıp bir şey olmamış gibi devam etmemeliyim mesela.

Hasanım haberler günümüzde özellikle tamamen %100 gtümden uydurdum şeklinde olmuyor aslında.. Her haberin saçma sapan da olsa bir dayanağı var, bu nedenle zaten mahkemeler bu tarz davalarla dolu ama bir sonuç da çıkmıyor.

Asgari 5 transfer gerekiyor. Bu saatten sonra yapabilirler mi sanmıyorum.

Leao için bu gidişle Çorum maçı sonrası 60 m euro bonservisle imza atarız.

Adamların tam istediği kıvama geliyoruz.

Geri
Üst Alt