Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Asgari 5 transfer gerekiyor.
Gürkan Akdeniz

Bu Leao sürecinin içinse olmak isterdim ne yaşanıyor merak ediyorum adamlar göndermek için uğraşıyor ama indirimede gitmiyor tuhaf bi ortam

Galatasaray, çok yakında Rafael Leao için yeni bir teklif yapacak. (Daniele Longo)
Fener alabilir forvete para harcayacaklardı lukaku ile hallettiler . mucize olsa da martinelli'yi alsak . Orta saha zaten leş gibi leao-sane canı isteyince oynayan iki adamla iyice sicariz.

Yunusun saçları komple kazırlarsa kabul edebilirm 10 numara olma fikrini sahanın içinde 30 saniyede bir saçıyla oynamaktan top oynamıyor

Hasanım haberler günümüzde özellikle tamamen %100 gtümden uydurdum şeklinde olmuyor aslında.. Her haberin saçma sapan da olsa bir dayanağı var, bu nedenle zaten mahkemeler bu tarz davalarla dolu ama bir sonuç da çıkmıyor.
Adamın dayanağı Hazar, Hazar'da açıklamasında ben çoğunu kendim ekstra katıp söylemişim dedi. Gazeteci adam haberi teyitler ona göre yapar ve her zaman açık bir nokta bırakır. Tüm taraflarca yalanlanan habere kafa tuttu, kelle koydu sözde. Bunun para cezası vb. bir cezasının olması lazım. Şimdi bir de mağdur ayağına yatıyor böyle kurnazlık olmamalı. Ben gazeteciyim ayaklarını bıraksınlar gazeteciliği kirletiyorlar sadece.

Bugun de birsey olmayacagi belli. Dursun cidden Eylul ayini bekliyor dunyanin en akilli adami zannediyor kendisini, yazik vallah.

Kadronu %95 halledersin Agustos ayinin basinda, lig baslamadan benim kadrom bellidir dersin. Sonra 1 oyuncu vardin gozune kestirdigin, acaba Eylul ayi geldiginde onu ucuza alabilirmiyim diye beklersin kimse buna laf etmez.

Ama yok herif 4-5 oyuncu lazimken hepsini Eylul ayina atmayi dusunuyor, boyle zeka kimsede yoktur.

Corum macinda yonetimi istifaya davet etmeyen taraftar da gitsin evinden maci izlesin.

Aralarında ne konuşuyolar, şöyle yapalım, böyle yapalım nasıl bi fikir alışverişinde bulunuyolar, dinlemek isterdim bizim transfer komitesini, özellikle bu sezon.Çünkü yaşadığımız şeyin adı geç kalmışlık falan değil daha etkili bi tanımda bulamadım gerçi o ayrı konu...

Bugun de birsey olmayacagi belli. Dursun cidden Eylul ayini bekliyor dunyanin en akilli adami zannediyor kendisini, yazik vallah.

Kadronu %95 halledersin Agustos ayinin basinda, lig baslamadan benim kadrom bellidir dersin. Sonra 1 oyuncu vardin gozune kestirdigin, acaba Eylul ayi geldiginde onu ucuza alabilirmiyim diye beklersin kimse buna laf etmez.

Ama yok herif 4-5 oyuncu lazimken hepsini Eylul ayina atmayi dusunuyor, boyle zeka kimsede yoktur.

Corum macinda yonetimi istifaya davet etmeyen taraftar da gitsin evinden maci izlesin.

Admirim olacak şeyi söyleyeyim,

Maalesef muhtemelen kasadaki para miktarı belli, 20 milyon euro bonservisi bile galiba 2-3 yıl vadeli ödemeyi teklif ettiğimiz için lokomotif kabul etmemiş.

Eylül başı takımların göndermek istediği ya da göndermek zorunda olduğu 2 veya 3 oyuncu alacağız.

O kadar.

Yani Bakambu seviye oyuncu gelirse oturup şükredeceğim.

Başka da bir şey demiyorum.

Admirim olacak şeyi söyleyeyim,

Maalesef muhtemelen kasadaki para miktarı belli, 20 milyon euro bonservisi bile galiba 2-3 yıl vadeli ödemeyi teklif ettiğimiz için lokomotif kabul etmemiş.

Eylül başı takımların göndermek istediği ya da göndermek zorunda olduğu 2 veya 3 oyuncu alacağız.

O kadar.

Yani Bakambu seviye oyuncu gelirse oturup şükredeceğim.

Başka da bir şey demiyorum.
Sampiyonlugu unutalim o vakit., Okan bile 4 sene sonra bu takimi tekrar sampiyon yapamaz (ayni 11 devamko dersek)

CL icin birsey dememe gerek yok, gruptan cikamayiz zaten.

Sampiyonlugu unutalim o vakit., Okan bile 4 sene sonra bu takimi sampiyon yapamaz (ayni 11 devamko dersek)

CL icin birsey dememe gerek yok, gruptan cikamayiz zaten.

Ben bu kadar kötü bir sezon hazırlığı ve transfer dönemi görmemiştim.

Bir tane bile umut vaad eden bir şey yok ortada.

Zaten bu sene de şampiyon olursak 1 Osimhen faktörü, 2. sırada OB. Bu iki isimden biri gitsin şampiyonluk ihtimali benim gözümde %0.

@Tolgahannn1905
Galatasaray iki gündür iki oyuncu içinde menajerler aracılığıyla tekliflerini revize edip edip duruyor fakat şu ana kadar henüz onaylanan bir teklif yok.

Sözüm söz haberimin arkasındayım.

Bu geceye kadar biri biterse bu gece kral benim bitmezse hakaret olmadığı sürece taşşak serbest arkadaşlar hak ettiğimi düşünüyorum :)))

TAraftara bak cay demle Trans taraftari
Seni ne alakadar eder benim ne taraftarı olduğum?

Senin bundan benim transfer taraftarı olduğunu anlaman gerçi normal çünkü ciddi idrak etme ve okuduğunu anlamama sorunun var.

Adamlar transfer yapmıyorlar ama biz transfer manyağı olduğumuz için mi transfer istiyoruz sence?

Sayısal olarak kadromuz eksik. Biri sakatlansa yedeği yok veya bazı mevkilerde hem kalite hem sayısal olarak eksiğiz.

Bunu söyleyip isteyince transfer taraftarı mı oluyoruz? Veya adamlar transfer yapmıyorlar diye göz göre göre eksik kadro ile lige giriyoruz bu adamlardan kurtulmamız lazım diye yada belki transfer yaparlar diye hayırlı bir mağlubiyet istemek transfer taraftarı mı yapar beni?

Sana cevap vererek inan polemiğe bile girmek istemiyorum belki ufakta olsa anlatıp beyninde bir yerleri harekete geçiririm diye yazdım çaresizce. Umarım işe yarar.

Ben zaten zamioloyu neden sattık onuda anlamıyorum tutmak lazımdı tam 11 net oynardı bu sezon ayrıca Leao çok iyi durumda değil cidden
Zaniolo batti bizimkilere ondan satildi.Millet isimsiz adamlara kac milyon para istiyor biz adami kiralaya kiralaya bitirdik.Aston Villa ilk istediginde yapilmasi gereken ya zorunlu satis ya da direk satmak olacakti.Leao Milani kafasinda bitirmis zaten ama adamlar yine istedigi rakama vermeden satmiyorlar.Ballon dor adayi olmus bir oyuncu sonucta.Benim cok fazla umudum kalmadi acikcasi.

Geri
Üst Alt