- 18 Mayıs 2011
- 53.635
- 57.702
- 4.613
30 milyon Glasgow daki forveti almaya çalışıyorlar hatta alacaklardı sakatlanmasaydi. Soruya gelince evet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSnin parasını hiç edecekler.30 milyon Glasgow daki forveti almaya çalışıyorlar hatta alacaklardı sakatlanmasaydi. Soruya gelince evet.
Kimmiş o adrese teslim orta açacak bek?Arsenal'da oynadığı için Martinelli'ye yükseliyorsunuz ama aman aman o bizim oyunumuzu değiştirecek bir isim değil.
Leao özel tek başına maç alacak adam. Bize bu tarz bir adam lazım. Osimhen ile yakın arkadaş olmaları da güzel.
Bizim acilen yapmamız gereken ilk iş 2 yabancı sağ bekten çıkıp adrese teslim orta açacak bir sağ bek almamızdı. Sonrada kanatlara orta açabilecek birini almalyıdık.
Osimhen gibi bir gücümüz var sadece orta kafa 20 gol atar adam kullanamıyoruz elemanı.
Mitomani kim yauvTek senesi kalmis Mitomayi alsinlar bari. Brightonden yerine gidip bir Wonderkid daha ceksin
Artık her şeye ironi olarak bakamıyor insan kusura bakma.Troll oldugunu anlamadigin icin senin adina uzuldum
Ben o cocuga 30 milyon teklif ettiklerine inanmiyorum. 2+28'dir.GSnin parasını hiç edecekler.
Acil adalet bakanlığı devreye girmeli
Mitomani kim yauv
ben doğurdumBilionmu bu topcuyu
O da onların işi bir zahmet bulsunlar.Kimmiş o adrese teslim orta açacak bek?
Hocaya angelino, frankowski alındı. Berbat etti ikisini de. Sığır pressten başka bir şey mi biliyor?
2.kim hocam Çorum FK mı?Şu an kadro olarak trabzonla 3.lük mücadelesi veririz emeği geçenlere büyük teşekkürler. umarım bunun hesabını bi gün bi yerde veririsiniz hain herifler.