Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Abi adam yapmıyor yani ne diyelim. Biz yapmıyoruz ki transferi şöyle diyelim.

Teklif yaptırıyor devamı gelmiyor. Kanat için Tel, Leao, Martinelli 3 isimden biri gelecek o kesin gibi.

10 numara için Batrakov'dan hala masadan kalkıldığı doğru değil. Mora için daha önce boşa kalkmayın demiştim o olacak iş değil. Batrakov, Ethan, Haraldson gibi u23 bir isim gelecek ama kanattaki 2 isimden veril alınamaz Tel çekilirse, son kez Bruno denerler sonrasında KDB'yi getirirler.

Her mevki birbirine bağlı hakkımız yok çünkü. Tek bir kurşunumuz var o konuda nereye atacaklarını görürüz. Tolga'nın dediği gibi forvete de atabilirlerdi ama Vlahoviç ihtimali sonrası oraya normalden yiyeceklerini sanmıyorum o ihtimal gitti.

Kişisel tahminim Çorum maçı günü veya sonrasında bir isim iner. Diğer kalan tüm isimler 20 ağustos sonrasına giden gelen olarak tamamlanır.
vasilije Kostov doğru mu

valla ben golleri için paylaştım yazıdan çok
2-3 sene önce müthişti, akıyordu topla, şu an o haliyle alakası yok, hatta bir ara sağda denediler orada da yapamadı.

Ha bu sene Saka da mala bağladı ama Martinelli bayağı kötü.

Mesela Leao’nun tavanı çok yüksek, verim alabilsen çılgın işler yapar ama Martinelli’den verim de alsan vereceği bir noktada kalır.

Yine de mevzu ayakta ayakkabı yok biz şapka bakıyoruzdan ibaret.

Seneye beleş olacak nesi komik

Hayatında Martinelli izlememiş tipler de yorum yapmasın ya

Bok gibiydi geçen sezonu, ilk 11deki yerini Trossard’a kaptırdı üstüne.

Ne olacaktı 100 m euro mu verecekti birisi.

10 numara yokken, yedek santrafor yokken biz niye 40-45 veriyorsak o da ayrı mallık.

Heryerin tam olur fırsat çıkar gider Leao Martinelli alırsın senin kaç mevkide yedeğin bile yok.

admirim tamamen mantık çerçevesinde planlamayı vs bir kenara bırakıp bizim yönetim açısından düşünüyorum

bizimkilerin ne bir planı var ne başka bir şeyi

hele 10 gün sonra menajerler beni siyaha boyayıp pırpır kanat diye önerseler kabul eder yönetim o noktaya gelecek

o nedenle bu saatten sonra en azından hücum hattına gelebilecek iyi her oyuncuya ok'um.

kanada 23 yaş altı potansiyelli genç çekelim, orta sahaya hemen 40'a üst düzey oyuncu indirelim vs böyle düşünceler yok belli ki. Son saniyeye kadar Bruno kovalayacaklar

Sara, Singo sat
Nhaga kirala

Martinelli, Bruno, Reijnders, Beraldo, U23 sağ bek, U23 forvet

20 gün kaldı. ⌛

admirim tamamen mantık çerçevesinde planlamayı vs bir kenara bırakıp bizim yönetim açısından düşünüyorum

bizimkilerin ne bir planı var ne başka bir şeyi

hele 10 gün sonra menajerler beni siyaha boyayıp önerseler kabul eder yönetim o noktaya gelecek

o nedenle bu saatten sonra en azından hücum hattına gelebilecek iyi her oyuncuya ok'um.
1 transfer yapılacaksa liderlik edecek bir 10 numara olmalı, bu transfer önünü arkasını sağını solunu yükseltecek çünkü.

Bizm orta sahadan derin pas gitmiyorken Martinelli’den ne verim alabilirsin.

İş gene Yunus’a kalacak günün sonunda.

HPisWB0W4AAUo-w
sHBTvGO2RBqBogZIiBJ3nA.webp

2-3 sene önce müthişti, akıyordu topla, şu an o haliyle alakası yok, hatta bir ara sağda denediler orada da yapamadı.

Ha bu sene Saka da mala bağladı ama Martinelli bayağı kötü.

Mesela Leao’nun tavanı çok yüksek, verim alabilsen çılgın işler yapar ama Martinelli’den verim de alsan vereceği bir noktada kalır.

Yine de mevzu ayakta ayakkabı yok biz şapka bakıyoruzdan ibaret.
Bizim alabileceğimiz 10 no da kalmadı sanki an itibariyle genç olanları saymazsak. Gidip salak salak adamlar ile uğraştılar 2 ay

Martinelli, Premier Lig şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi finalistinin değerli bir parçası. Hatta bu sene Arsenal'in Şampiyonlar Ligi serüveninde en çok skor katkısı yapan 2-3 oyuncusundan birisi. Trossard ile kıyaslamam bile çünkü Trossard yaş itibariyle her an ciddi düşüş yaşayabilecek noktadayken Martinelli henüz prime dönemine girmemiş bile olabilir.

Ancak gel gelelim Barış Alper'in oynadığı mevkiye 45 milyon euroluk yatırım yapmak akıl tutulmasından başka bir şey değil. Üstelik bomboş duran 10 numara için Rusya'dan ne olduğu belli olmayan bir çocuğa 25 vermek akıl tutulmasını katmerliyor.

1 transfer yapılacaksa liderlik edecek bir 10 numara olmalı, bu transfer önünü arkasını sağını solunu yükseltecek çünkü.

Bizm orta sahadan derin pas gitmiyorken Martinelli’den ne verim alabilirsin.

İş gene Yunus’a kalacak günün sonunda.

admirim bence bunlar bu iş bilmezlikle son saniyeye kadar mucize yani Bruno'yu kovalamaya devam edecekler. Olmazsa zamanında Rabiot'a yaptığımız teklif misali KDB'ye teklif yapacağız. KDB gelmezse de allah kerim artık Muci bile olabilir artık bilmiyorum.

Piyasa uçtu gitti. Saranin bonservis icardinin maaş falan olaydı bir aralar. Şimdi önüne gelen 15-20m maaş ödüyor 40-50 bonservis veriyor. Osimhen transferi çıtayı yükseltti.

Bazilarina kalsa Buruk en şanslı TD.
FB
Bjk
Ts

4 senede ne paralar ödediler be. Üç defa sıfırdan kadro degistiler. Ne şansı baba

Piyasaya bakınca Sarayı biz ucuza bile aldık diyebiliriz.Piyasa acayip dediğin gibi.Salah 20 milyon alıyor ötesi mi var, katılıyorum sana

Geri
Üst Alt