Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
1 transfer yapılacaksa liderlik edecek bir 10 numara olmalı, bu transfer önünü arkasını sağını solunu yükseltecek çünkü.

Bizm orta sahadan derin pas gitmiyorken Martinelli’den ne verim alabilirsin.

İş gene Yunus’a kalacak günün sonunda.

Abi şuan eksik bölgelere alınabilecek isimlerde ne bunlar hava atabilir ne de taraftar çoşar, bence 50 60 milyon sıkacakları bir tipe tamamen istek karşılama ve şov yapma odaklı gidiyorlar, istekleri de kendileri dağ haline getiriyor mesala şuan can uzun + 2 tane sağlam u23 gelse transferler nerede nidalarına en ufak su serpmez.

Bir şey diyeyim mi ben 150 milyon+ Kader Meite getirirseniz satarım derdim. Sattığım an devirirlerdi belki beni ama bu paralara GS'nin hayır deme lüksü olduğunu ben düşünemiyorum nedense.
Doğruysa, 120 teklifini reddetmek bile ihanete girer. Bizim ligin hiçbir takımı için o bedellerin, 20 küsur maaşların karşılığı asla yok. Osimhen var diye muhteşem futbol oynadığımız mı var sanki? Ciddi bir planlama dahilinde, daha homojen oyunculardan kurulu kadro ile daha kollektif bir oyun anlayışına bürünmek, gerçekten seviye atlamanın tek yoludur. Hangi yönetim, hangi hoca konusu ayrıca tartışılır...

ts ye basılır

1786560654457.webp

Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Tarayıcı konsolunuzda hata ile ilgili daha fazla ayrı içeriyor olabilir.

Geçen sene samardzic adı geçince çoğu kişi istemişti bu sene adı bile geçmedi. O kadar mı bitik yav

Arsenalin opsiyonu olmasa, Martinelli'yi normalde 30a bitirebilirdik gibi gelyior bana.

Seneye beleş olacak nesi komik

Hayatında Martinelli izlememiş tipler de yorum yapmasın ya

Bok gibiydi geçen sezonu, ilk 11deki yerini Trossard’a kaptırdı üstüne.

Ne olacaktı 100 m euro mu verecekti birisi.

10 numara yokken, yedek santrafor yokken biz niye 40-45 veriyorsak o da ayrı mallık.

Heryerin tam olur fırsat çıkar gider Leao Martinelli alırsın senin kaç mevkide yedeğin bile yok.
+1 opsiyon var görünüyor, kulübe aittir herhalde. Kanattan önce 10 numara, hatta sol stoper için harcansın isterim, bütçe ve kontenjan ama ille alınacaksa da Martinelli' den daha iyisinin bulunup alınması zor gibi.

Serdal malinin halleri ne oyle ya :D

Oyun aklı lazım yani 10 numara aksi taktirde kim gelse oyun tatmin etmez.

Geri
Üst Alt