Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.264
- 3.423
- 2.088
xavi hollanda milli takımı yeni teknik direktörü olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kral Mauro İcardi transfer olduğu an Sosyal Medya'dan Takım'ı takip ederim ve fikstürde oynayabileceği Maçlar'ı da izlerim ama daha transfer olmadığına göre Galatasaray için pusudayım@Murat Durmaz Lazio forması sipariş edildi mi
Bu oyuncuları galatasaray alsa yaşlı alkolik diye eleştirecek adam real madrid de oynayacak adam diye yaliyor.
Martinelli hayırlı olsun gurmeler bilir ki transferlerimiz gelmeden hemen 1 önceki maçta şov yapar.
Deniz zorlu nerde yav. Bu yönetim adamı scouting'e küstürdüListemdeki buendia topuk pası verdi
Yani normal olduğunu ben de düşünmüyorum.Taraftar bu yönetimden şüphelenmekte haklı o zaman. Sebepsiz yere sezonumuz neden çöpe atılıyor. Bu takımın bariz şekilde transfere çok ihtiyacı varken bunu yapıyorsan taraftar artniyet arar altında
Ya da Batrakov'a diyelim1 transfer yapılacaksa liderlik edecek bir 10 numara olmalı, bu transfer önünü arkasını sağını solunu yükseltecek çünkü.
Bizm orta sahadan derin pas gitmiyorken Martinelli’den ne verim alabilirsin.
İş gene Yunus’a kalacak günün sonunda.
Arsenal full yedeklerle cikmis
Bence yapacakları transferler ugoçukvu jelert gibi menajer önerisi, taraftarı oyalamak için transfer edilecek topçular olur. Transferin niceliğinden çok niteliği daha önemliYani normal olduğunu ben de düşünmüyorum.
Aziz'in Ankara'ya gidip son kez görüşüp adaylığını açıklaması, tff'nin limitlere değinmemesi, bizimkilerin uslu uslu durması, ts ve bjk'nin olmayan parasını yayması falan.
TS ne kadar satış yapmış da bu kadar rahat kimse konuşmuyor. 2 yıldır yetiştirici rolündeler.
GS istese Bruno'yu, Leao'yu, Reijnders'i aynı anda indirebilecek kuvvete ve güce sahip. Paranın hiç edilmediği senaryodan bahsediyorum. Maddi olarak girebilir o toplara yani. Başkanın ilk açıklaması sonrası bu modu alması normal gelmiyor bana. Para problemi yok kulübün kim ne derse desin. Rakamlar ortada. Balıkesirspor'dan bahsetmiyoruz.
Sanki her transfer peşin parayla oluyor gibi bir düşünce var. Her kulüp dönemlere bölüyor parayı. Bu transfer yapmamıza engel değil. Yok Lokomotiv peşin istemiş falan. Osimhen istisna bir durum.
Var bir durum ama ihanet mi başka bir şey mi yoksa tamamen bizimkilerin izlediği politika mı anlayacağız az kaldı.