Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
HPixXdfW4AEFNP3

Martinelli tarafindan ret kokusu teyit ettirmeye calisiyorum

Taraftar bu yönetimden şüphelenmekte haklı o zaman. Sebepsiz yere sezonumuz neden çöpe atılıyor. Bu takımın bariz şekilde transfere çok ihtiyacı varken bunu yapıyorsan taraftar artniyet arar altında
Yani normal olduğunu ben de düşünmüyorum.

Aziz'in Ankara'ya gidip son kez görüşüp adaylığını açıklaması, tff'nin limitlere değinmemesi, bizimkilerin uslu uslu durması, ts ve bjk'nin olmayan parasını yayması falan.

TS ne kadar satış yapmış da bu kadar rahat kimse konuşmuyor. 2 yıldır yetiştirici rolündeler.

GS istese Bruno'yu, Leao'yu, Reijnders'i aynı anda indirebilecek kuvvete ve güce sahip. Paranın hiç edilmediği senaryodan bahsediyorum. Maddi olarak girebilir o toplara yani. Başkanın ilk açıklaması sonrası bu modu alması normal gelmiyor bana. Para problemi yok kulübün kim ne derse desin. Rakamlar ortada. Balıkesirspor'dan bahsetmiyoruz.

Sanki her transfer peşin parayla oluyor gibi bir düşünce var. Her kulüp dönemlere bölüyor parayı. Bu transfer yapmamıza engel değil. Yok Lokomotiv peşin istemiş falan. Osimhen istisna bir durum.

Var bir durum ama ihanet mi başka bir şey mi yoksa tamamen bizimkilerin izlediği politika mı anlayacağız az kaldı.

Buendia diye bas bas bagiriyoruz surda

Niye ilgilenmiyoruz inanilir gibi degil, en fazla 20‘ye biter

Yani normal olduğunu ben de düşünmüyorum.

Aziz'in Ankara'ya gidip son kez görüşüp adaylığını açıklaması, tff'nin limitlere değinmemesi, bizimkilerin uslu uslu durması, ts ve bjk'nin olmayan parasını yayması falan.

TS ne kadar satış yapmış da bu kadar rahat kimse konuşmuyor. 2 yıldır yetiştirici rolündeler.

GS istese Bruno'yu, Leao'yu, Reijnders'i aynı anda indirebilecek kuvvete ve güce sahip. Paranın hiç edilmediği senaryodan bahsediyorum. Maddi olarak girebilir o toplara yani. Başkanın ilk açıklaması sonrası bu modu alması normal gelmiyor bana. Para problemi yok kulübün kim ne derse desin. Rakamlar ortada. Balıkesirspor'dan bahsetmiyoruz.

Sanki her transfer peşin parayla oluyor gibi bir düşünce var. Her kulüp dönemlere bölüyor parayı. Bu transfer yapmamıza engel değil. Yok Lokomotiv peşin istemiş falan. Osimhen istisna bir durum.

Var bir durum ama ihanet mi başka bir şey mi yoksa tamamen bizimkilerin izlediği politika mı anlayacağız az kaldı.
Bence yapacakları transferler ugoçukvu jelert gibi menajer önerisi, taraftarı oyalamak için transfer edilecek topçular olur. Transferin niceliğinden çok niteliği daha önemli

1,5 saate Leao ve Martinelli’den biri gelmezse yapacak bir şey yok yarın başka bir şey söylenecek yine inanacağız

Kac kez dedik abi martinelli bizim aradigimiz topcu degil. Bize geldiginde cok soveriz ona. Cok izledik arsenalin maclarini. Herif rezalet durumda

Geri
Üst Alt