Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Rusya ve Ukrayna savaş halinde ülkeler. Şuan buralardan sert karakterli topçular yetişir muhtemelen. Aslında buralardan oyuncu almak için iyi bi dönem belki de kim bilir.

Florian Plettenberg: "Bir aracı, Al Hilal'in Victor Osimhen için masaya 130 M€ koymaya hazır olduğunu Galatasaray'a iletti.

Ortada henüz kulübe ulaşmış resmi bir teklif bulunmuyor; durum sadece bir ön yoklamadan ibaret.

Galatasaray yönetimi, resmi bir teklife bile gerek olmadığını belirterek bu talebi anında reddetti ve oyuncuyu kesinlikle satmak istemediklerini bildirdi."
Bir şey diyeyim mi ben 150 milyon+ Kader Meite getirirseniz satarım derdim. Sattığım an devirirlerdi belki beni ama bu paralara GS'nin hayır deme lüksü olduğunu ben düşünemiyorum nedense.

Katılmıyorum...

3 transfer dönemidir eksik 10 numarayı alamıyorlar, ki 1 sene de bırakacağı önceden belli Mertens daha takımdayken alınmalıydı alternatifi ve sonradan 11 oyuncusu olmalıydı... Onu geçtim aldıkları neredeyse her bek karavana... Bir Doue'yi getiremeyip Jelert'e kaldılar... Sen diyorsun ki 2 tane beki birden satıp çok iyi orta yapıp kafaya konduran bek bulsalardı alsalardı... Icardi'nin kafasına kondursun diye Angelino aldılar gördük ne oldu... Böyle bek bulacaklar, zamanında alacaklar, ve defansif zaafı bilmemnesi olmayacak ve iyi adapte olacak, bir de yedeğini bulacaklar yetmeyecek... Singo'yu aynı fiyata veya çok az zararla satmak matıklıydı ama bir sürü ihtiyaç varken 2 bekten aynı anda çıkmaya hayır... Singo satılıp yerli veya u23 iyi bir bek alınabilirdi...

Bu arada öyle bek orta kessin de Osimhen 20 tane kafa golü atsın diye bir ana hücum planı ve transfer planlaması yok... Hangi devirde futbol oynuyoruz ya...

Diğer konu; Martinelli ve Leao ikisi de 3-4 sene falan önce sansasyonel oyunculardı, Leao bir tık daha heyecan vericiydi, Martinelli ise biraz genç potansiyeldi... Martinelli sakatlık falan da etkisiyle ve bitiricilik sorunuyla gözden düştü, Leao ise disiplinsizlik, vurdumduymazlık, isteksizlik ve dolaylı performans düşüşü ile Serie A gibi temposuz ve serbest düşüşte bir ligde bile gözden düşmeyi başardı... Üstelik 2 yaş daha büyük... Martinelli daha hırslı daha disiplinli bir adam... İkisi de öncelikle açık alan oyuncusu ama ben kapalı alanda Martinelli'ye bir tık daha çok güveniyorum. Leao sürekli kendine oynayıp çok top ezen bir adam... Martinelli'nin alı veri daha iyi...

Leao ile Osimhen'in çok iyi arkadaş falan olduklarını da sanmıyorum... Bir tanışıklıkları muhabbetleri vardır şurdan buradan da yani uzun yıllar aynı takımda falan oynamadılar, milli takımları farklı, nereden bu kadar yakın arkadaş olacaklar? O kadar iyi arkadaşlarsa Osimhen'in Lille'e geldiği gün neden Milan'a gitmiş Leao acaba? Sonradan mı çok iyi arkadaş olmuşlar? Biri Napoli'de biri Milan'da oynarken?? Nijerya asıllı falan da değil bu Leao... Ne alaka anlamadım... Birileri bizi Leao'ya sıkılacak 50m'a alıştırmak için mi uyduruyor bunları??
Hocam kusura bakma ama tek bir harfine katılmıyorum.

Angelino, İcardi'nin kafasına açsın diye getirilmedi. 3-5-2 oynayacağım diye getirilip 4 lü savunmada oynatıldığı için verimi alamadın. 3-5-2'de Roma'da nasıl ortalar açtığını hep birlikte gördük. Hoffenheim'da patır putur orta açan adam burada mı açamadı diyorsun?

Sen kafa toplarında Osimhen gibi bir silahın varken, oyun planını ona evirmeyelim diyorsun. Bunun futbol devri ile alakası yok. Yine pires yapabilirsin ama ana planın daima pires olmamalı, elindeki cevherin en kuvvetli yönünü kullanmalısın diyoruz. Biz bunu yapamıyoruz. Hangi takımı izlediğini bilmiyorsun muhtemelen. Biz kontra kovalamıyoruz, 90 dakikanın 70 dakikasını rakip sahada oynayan takımız. Kilidi açamadığımızda adamın bu yönünü kullanmak gerek adama orta açan yok.

Martinelli daha çok Kerem gibi fırsatçılığını konuşturan, gol vuruşu daha iyi isim. 10 maçta 1 tane ekstra pozisyon yaratır, Leao ise ileriyi hareketlendiren, pozisyon yaratan isim. Farkı anlamak gerek biraz. Sakatlık durumuyla alakalı bir durum yok Martinelli hiçbir zaman ipe dizen, forvetini oynatan oyuncu olmadı.

Seria A'nın temposuz olduğunu kim söylüyor size? En son ne zaman izlediniz bu ligi gerçekten? Verona - Monza maçları mı izliyorsunuz? Pek çok ligden daha çok tempolu olan bir lig.

Oyuncuların iyi arkadaş olması için aynı takım ya da ülkeden mi olmaları gerekiyor bu nasıl bir düşünce? Kendi kendinize senaryo uydurup sonra da birileri bizi mi ikna etmeye çalışıyor diyorsunuz.

Leao net olarak Martinelli'den yetenek olarak da disiplin olarak da önce bir adam. Oyuna katkısı olarak da Leao daha önde. Martinelli, bizdeki Kerem rolüne cuk oturur. Kerem'in daha fazlasını verir ama aynı oyun tipinde değiliz şu an. İcardi'nin İcardi olduğu zamanda double double yapardı ama burada bu ne der herkes.

10 numara işine girmek istemiyorsan Curtis Jones Reijnders iki 8 oynatırsın...
Şu iki oyuncu > şuan bizdeki tüm ortasahaların toplam formu & efektifliği

Futbolda tek diziliş varmış gibi 4-2-3-1'de diretilmesini anlamıyorum

Osimhen'e gelen teklif de doğru değil. Al Hilal oyuncu için Haziran ayında fiyat sordu net bir şekilde satılmayacağı bilgisi verildi.

Barcelona'nın sözlü teklifi oldu aynısı onlar için de söylendi yüksek bir barem söylendi devamı gelmedi.

Osimhen net olarak bu sezon bizde kalacak.

Tamamen altı boş, desteksiz, popülist açıklamalar.

Galatasaray’ın geleceğini tehlikeye atmak istemeyen adam bir plan, program dahilinde ilerler. Akşam pazarında bir şeyler düşsün diye beş eksikle sezona girmez. Bir önceki sezonun bitiminden daha zayıf ve eksik kadroyla Ağustos ortasına gelmez. Tüm sezonun akibetini şansa bırakmaz.

Anladım ki benim hayatım gscimbom.com.tr olmuş.

Forum arıza verince nefesim kesiliyor...

Damardan almak istiyorum gscyi.

batrakov kimyasal olarak uyum sağlarsa ligin en iyi oyuncusu olur deyip artırıyorum

çok çok iyi oyuncu/karakter
Yerli avantajı dışında Can' a tercih ederim. Bize sadece skor değil, böyle oyun katkısı da sunması muhtemel adam lazım. Batrakov Rus değil de bir Orta/Batı Avrupa pasaportuna sahip olsa, çoktan top seviye takımlarda yerini bulmuş olurdu da en kötü ihtimalle birkaç yıl bir yerlere kiralık gönderilirdi.

15-20 milyonsa gelebilir bence de, konuşulanlar 30-35 milyon olunca fazla bence
Piyasa uçtu gitti. Saranin bonservis icardinin maaş falan olaydı bir aralar. Şimdi önüne gelen 15-20m maaş ödüyor 40-50 bonservis veriyor. Osimhen transferi çıtayı yükseltti.

Bazilarina kalsa Buruk en şanslı TD.
FB
Bjk
Ts

4 senede ne paralar ödediler be. Üç defa sıfırdan kadro degistiler. Ne şansı baba

Osimhen'e gelen teklif de doğru değil. Al Hilal oyuncu için Haziran ayında fiyat sordu net bir şekilde satılmayacağı bilgisi verildi.

Barcelona'nın sözlü teklifi oldu aynısı onlar için de söylendi yüksek bir barem söylendi devamı gelmedi.

Osimhen net olarak bu sezon bizde kalacak.
Transferler nerde hocam. Diğerleri transfer şov yapıyor biz izliyoruz

Geri
Üst Alt