Katılmıyorum...
3 transfer dönemidir eksik 10 numarayı alamıyorlar, ki 1 sene de bırakacağı önceden belli Mertens daha takımdayken alınmalıydı alternatifi ve sonradan 11 oyuncusu olmalıydı... Onu geçtim aldıkları neredeyse her bek karavana... Bir Doue'yi getiremeyip Jelert'e kaldılar... Sen diyorsun ki 2 tane beki birden satıp çok iyi orta yapıp kafaya konduran bek bulsalardı alsalardı... Icardi'nin kafasına kondursun diye Angelino aldılar gördük ne oldu... Böyle bek bulacaklar, zamanında alacaklar, ve defansif zaafı bilmemnesi olmayacak ve iyi adapte olacak, bir de yedeğini bulacaklar yetmeyecek... Singo'yu aynı fiyata veya çok az zararla satmak matıklıydı ama bir sürü ihtiyaç varken 2 bekten aynı anda çıkmaya hayır... Singo satılıp yerli veya u23 iyi bir bek alınabilirdi...
Bu arada öyle bek orta kessin de Osimhen 20 tane kafa golü atsın diye bir ana hücum planı ve transfer planlaması yok... Hangi devirde futbol oynuyoruz ya...
Diğer konu; Martinelli ve Leao ikisi de 3-4 sene falan önce sansasyonel oyunculardı, Leao bir tık daha heyecan vericiydi, Martinelli ise biraz genç potansiyeldi... Martinelli sakatlık falan da etkisiyle ve bitiricilik sorunuyla gözden düştü, Leao ise disiplinsizlik, vurdumduymazlık, isteksizlik ve dolaylı performans düşüşü ile Serie A gibi temposuz ve serbest düşüşte bir ligde bile gözden düşmeyi başardı... Üstelik 2 yaş daha büyük... Martinelli daha hırslı daha disiplinli bir adam... İkisi de öncelikle açık alan oyuncusu ama ben kapalı alanda Martinelli'ye bir tık daha çok güveniyorum. Leao sürekli kendine oynayıp çok top ezen bir adam... Martinelli'nin alı veri daha iyi...
Leao ile Osimhen'in çok iyi arkadaş falan olduklarını da sanmıyorum... Bir tanışıklıkları muhabbetleri vardır şurdan buradan da yani uzun yıllar aynı takımda falan oynamadılar, milli takımları farklı, nereden bu kadar yakın arkadaş olacaklar? O kadar iyi arkadaşlarsa Osimhen'in Lille'e geldiği gün neden Milan'a gitmiş Leao acaba? Sonradan mı çok iyi arkadaş olmuşlar? Biri Napoli'de biri Milan'da oynarken?? Nijerya asıllı falan da değil bu Leao... Ne alaka anlamadım... Birileri bizi Leao'ya sıkılacak 50m'a alıştırmak için mi uyduruyor bunları??