Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    83
  • Bu anket kapanacak: .
10 kontenjan var, az buz değil.

3 tanesi vasat bek, 2 tanesi emekli kötürüm orta saha. En az 4 kontenjan boşa harcanıyor.
Lemina ile sözleşme uzatmanın nedeni çıkıp basın toplanmasıyla açıklanmalı. Ya da iki yabancı sağ bek nasıl kadro planlamasıdır bu da açıklanmalı

10 numara almayı beceremiyorsanız da şunu yapın 4-3-3 oynayalım.

Sara - Camavinga - Reijnders
Sane - Osimhen - Leao​

4 sene üst üste şampiyon olmuş takımın yönetimi ve hocası inanılmaz kırılgan durumda.Toparlayacak insanlarda yok tabiki.Koymuşsunuz yönetime evet efendim sepet efendim diyen insanları.

Takımı 5 defans 5 hucüm oyuncusu olacak şekilde sahaya sürsek rakipler bu kadar rahat ortasahamızı geçemez. Bizim ortasaha şeffaf elek gibi. Topu alan cezahamızın içine giriyor.

Göz göre göre geldi.Kimse anlatmasın aman bu sene olmadı falan.Okan hocanın ekipte yetersiz yönetimde yetersiz.Doğru oyuncuyu tespit edemiyorlar üstüne oyun kalitemiz çok kötü.Temel futbol sorunları var transferlede çözülmez sadece sorun azalmış görülür.
Okan yeterli mi?

Kiralık harici transfer yapılacağını zannetmiyorum.

Bu takima acil stoper lazim

Torreira yerine forest de oynayan sangare tarzinda bir defansif orta saha lazim

Coluk cocuk degil iyi bir kariyer yapmis on numara lazim

Noa lang gibi teknik ve ice kat edebilen,topun degerini bilen bir kanat oyuncusu lazim

Bunlar cözülsün ardindan rotasyon oyuncularina bakilir lesley gibi mesela

Biz gittik ilk olarak rotasyon oyuncusu lesley’i aldik,bunun adi plansizlik

Haziranda sessiz sedasız 3-4 kritik transferi bitirecektin. Kalan ufak tefek eksiklikleri zamana yayabilirsin, fırsat transferi şeklinde.

Şimdi tüm dünya biliyor yaşadıklarını, menajerler kulüpler aptal değil. Kaosta olduğunu biliyorlar. Batrakov için Ruslara 40-50m döküleceksin totalde (oyuncu iyidir eminim, konu o değil)

Görünen o ki, yıllar sonra bu sezon üç takım tutacağız;

1. El mahkum, düşük beklentiyle GS miz
2. TS
3. BJK, maalesef...

Bu ugocukwu mu ne kim/kimler izleyip beğenmişse o da ayrı problem. Komisyon yemek için bile futbolcu alırsın daha iyi bir topçu bile demiyorum.

Geri
Üst Alt