Transfer Nöbeti #9

Sezona girişimize bak transfer yok gelişme yok İcardi gitti yeni birini aldık kim aldı niye aldı belli değil üzerine ya bilerek yada gerçek Oshimen gidecek haberleri bu nedir böyle arkadaş birde ultraaslandaki olaylar çıktı bakalım işe yaramaz yönetim bu işi nasıl çözecek

Torreira haklı gitme kararında. Manyağın biri adamı tehdit ve taciz ediyor, hatta darp ediyor. Serbest bırakılıp tekrar saldırıya geçiyor. Bu durumda diğer futbolcular da tedirgin olur ve gitme iradesi gösterebilir. Gelecek oyuncular da bu güncel haberi görürse vazgeçebilir.

Beni rahatsız eden soru şu; benzer bir olay şikeci kulüplerin oyuncularına olsaydı acaba şahis serbest bırakılır mıydı?

Belli ki bizim kulüp de oyuncuya sahip çıkmadı. Bu sorunun yansımaları ağır olacaktır.. Hayırlısı

Yarın Torreira yerine Lesley oynarsa muhtemelen 70’nci dakikada ıslıklar eşliğinde tarihin en hızlı kiralık dönüşünü yapabilir

Çok net düğmeye basıldı dağıtılmamız için

Taraftar ve yönetim gaza gelirse 4-5 sene toparlayamayız.

Herkes buradan yarın maça kadar kendine gelsin.

Torreira falan da gidemez bir tane adam gibi ilgilenecek yönetici ve latin kökenli futbolcu alın adamı hasta etmeyiniz

2 gün önce GSYİAD Talks da bunu söylemişti Torreira

"Galatasaray ile 2028'e kadar kontratım var. Türkiye'yi çok seviyorum. Kulüp benden bıkana kadar bir yere gitmeyi düşünmüyorum."

Geri
Üst Alt